Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- Αγκαλιά ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ (Δήμαρχος), θεσμοί και ο Μητροπολίτης(;) θα "παλέψουν" για το Νοσοκομείο;

Λαζ. Παπαχρυσοστομίδης
Ανεξ. Πρωτοβουλία
Καυστική είναι η παρέμβαση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην πόλη για την δρομολόγηση δράσεων και κοινού αγώνα ώστε να μην κλείσει το Νοσοκομείο.
Το σχόλιο αφορά στο ΕΚ Νάουσας που ελέγχεται από το ΚΚΕ και το οποίο αν και κάλεσε σε σύσκεψη φορείς και λαό απέκλεισε την Αν. Πρωτοβουλία με την αιτιολογία ότι δεν είναι ...θεσμική.

Το σχόλιο- παρέμβαση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ είναι:


Στίχο του παλιού, καλού Σαββόπουλου μας θύμισε το αγκάλιασμα Κ.Κ.Ε.-ΕΚΝ, δημάρχου Νάουσας και "θεσμικών φορέων" για το Νοσοκομείο Νάουσας.

Ο.. δεσπότης θα (ξανά) ηγηθεί της διαδήλωσης? Για να ευλογήσει αυτό το, παρά φύσιν, πάντρεμα των υπέρ και κατά του μνημονίου και της κυβέρνησης. Ας κάνουν και κανα τρισάγιο στο χώρο του παραλίγο ναού στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Δεν χρειαζόμαστε διαπιστώσεις και κροκοδείλια κλαψουρίσματα τοπικών δημαγωγών. Τι θα κερδίσουν οι ασθενείς και ο λαός από μια τέτοιου είδους "ενότητα"? Μια ακόμα αυταπάτη και αποπροσανατολισμό!

Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι δημοκρατική ενότητα των "από κάτω" αγωνιστών, σε μάχη διαρκείας, ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που καταστρέφει την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων. Σε αυτό θα συνεισφέρουμε και εμείς.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Νάουσας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κολλήσατε πάλι το αντιΚΚΕ ένσημο! Μην τα στέλνετε εδώ τέτοια πονήματα, στη Φωνή κατευθείαν, ξέρετε…
«Πέρασαν οι μέρες που μας πλήγωσαν οι μέρες γίνανε παιχνίδι στα χέρια των παιδιών…»