Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- Αναβολή της δίκης Μπακαλάκη. Ενωτική πορεία ΠΑΜΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Νέα αναβολή πήρε η δίκη του μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χρήστου Μπακαλάκη από το δικαστήριο στα Γιαννιτσά εξ αιτίας της αποχής του δικηγόρου του που συμμετείχε στη σημερινή 24ωρη απεργία.
Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από...
το δικαστικό μέγαρο Γιαννιτσών αρκετοί αλληλέγγυοι στον κατηγορούμενο με πανό και συνθήματα διαδήλωσαν τη συμπαράστασή τους όσο και την καταδίκη των Μνημονίων και του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστηκε η ανακοίνωση των συγκεντρωμένων και ακολούθησε πορεία από τα Δικαστήρια μέχρι τον Πεζόδρομο.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- Το μπλόκ του ΠΑΜΕ και ακολουθεί της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το "ευχάριστο" στην πορεία ήταν ότι συναντήθηκε με την πορεία του ΠΑΜΕ και από κοινού έκαναν τη μισή και πλέον διαδρομή μέχρι τον Πεζόδρομο.

Να σημειωθεί ότι η δίκη του Χρ. Μπακαλάκη προσδιορίστηκε για το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής και θεωρείται δεδομένη η εκ νέου παρουσία όλων των αντιφασιστών αλληλέγγυων της περιοχής ώστε να διατρανώσουμε ότι ο φασισμός δεν περνάει, θα μας βρει όλους αντιμέτωπους.
Οι ναζιστές της Χ.Α έξω από το δικαστήριο

Έξω από το δικαστήριο, πρέπει να αναφέρω, έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους  οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής που ως γνωστόν μήνυσαν τόσο τον Χρ. Μπακαλάκη όσο και τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Γιαννιτσών Χρήστο Σίσκο. Το σημειώνω αυτό ώστε μήπως "ξυπνήσουν" τόσο του ΚΚΕ όσο και  του ΣΥΡΙΖΑ και αποφασίσουν να βγουν στο δρόμο να αντιπαρατεθούν με τους ναζιστές της συμμορίας και να μην κάνουν υγιεινές παρελάσεις σε πορείες και 24ωρες απεργίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: