Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Μεγάλα λόγια από τον Βεσυρόπουλο και δεσμεύσεις αλλά στην πράξη τι;

Απ. Βεσυρόπουλος
Μίλησε στην ολομέλεια ο Απ. Βεσυρόπουλος, όπως μας πληροφορεί το γραφείο του με ένα πομπώδες αλλά και δυσνόητο δελτίο. Τι είπε ο βουλευτής; Είπε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να αλλάξουμε στάση και να μη κάνουμε τα όσα θλιβερά κάναμε από τη μεταπολίτευση και τα οποία απαξίωσαν το πολιτικό σύστημα. Πολύ ωραία δεν τα λέει ο βουλευτής; Πολύ ωραία. Θαυμάσια.

Έλα όμως ντε που ο ίδιος πρέπει να... δίνει το παράδειγμα και να μην επαναλαμβάνει ότι έκαναν οι συναδελφοί του από το 1974 και δω και με την ακατάσχετη ρουσφετολογία διέλυσαν συνειδήσεις, διαμόρφωσαν στους πολίτες την  κουλτούρα του βολέματος. Διαμόρφωσαν συνειδήσεις ελαστικές και πολίτες που ήξεραν ότι αν παρανομούσαν θα πήγαιναν στον βουλευτή και θα «καθάριζε».

Και μην πει ο Απ. Βεσυρόπουλος ότι δε γνωρίζει τέτοια φαινόμενα. Ασφαλώς και γνωρίζει γι αυτό και τα καταγγέλει και δεσμεύεται ότι ο ίδιος δε θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική. Όμως, ισχύει αυτό που λέει; Ισχύει;
Οι πληροφορίες που έχω και προέρχονται από τους πρωταγωνιστές του «επεισοδίου». Οι ίδιοι κοκορεύονται ότι ο βουλευτής «καθάρισε» σε μια ζόρικη στιγμή όταν το κράτος πήγε να ελέγξει έναν πολιτιστικό σύλλογο και στριμώχτηκαν προς στιγμή. Ο έλεγχος δεν έγινε και όλα καλά. Οι ψηφοφόροι του βουλευτή νιώθουν ικανοποιημένοι και περήφανοι για την επιλογή τους να τον στηρίξουν κα ο ίδιος θα πρέπει να νιώθει κάπως άβολα γιατί οι πράξεις με τα λόγια είναι ευθέως αντίθετα.

Καλό είναι να λέμε μεγάλα λόγια αλλά θα πρέπει να τα εφαρμόζουμε πρώτα εμείς. Έτσι δεν είναι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΘΙΑ- Μεγάλα λόγια από τον Βεσυρόπουλο και δεσμεύσεις αλλά στην πράξη τι;

Στην πράξη ως συνήθως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Χορτάσαμε απο τους προκατόχους του και αυτός είναι η συνέχεια τους. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ή να επηρεάσει . Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ στο πηλίκον . Ουστ

Ανώνυμος είπε...

Απορώ για το σχόλιο σας. Μήπως ζείτε σε άλλη Πόλη? Δεν γνωρίζεται πως εκλέχθηκε ο κ Βεσυρόπουλος? Δεν γνωρίζεται ποια ομάδα τον προωθούσε? Δεν γνωρίζεται ποια ομάδα είχε στο γραφείο του? Και τι περιμείνατε δηλαδή? Μήπως αυτός και η ΝΔ δεν εξαπάτησαν τους πολίτες? Είχατε ακούσει προεκλογικά για μειώσεις μισθών και συντάξεων? Για πλήρη υποταγή στην τρόικα ? για απολύσεις υπαλλήλων? Αν είχατε ακούσει όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα τότε ο κ Βεσυρόπουλος αλλά και οι άλλοι Βολευτείς θα πρέπει να μην ψηφίσουν τα θανατηφόρα μέτρα του μνημονίου όμως δεν θα το κάνουν διότι είναι κουρδιστά στρατιωτάκια, αναλώσιμα και βεβαίως μιας χρήσεως.