Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αποδοκιμάστηκε ο Π.Καμμένος από τους απόστρατους - Τι απαντά το κόμμα

Φωνάζοντας ρυθμικά "Κλέφτες - κλέφτες", οι απόστρατοι που από νωρίς κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή, "υποδέχθηκαν" τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο ο οποίος παρά τις προειδοποιήσεις τους, βγήκε από την Βουλή για να τους μιλήσει...

Οι απόστρατοι είχαν δηλώσει εξ' αρχής ότι δεν θέλουν πολιτικούς στη συγκέντρωση τους και στην θέα του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων γύρισαν τις πλάτες τους αλλά στην συνέχεια βλέποντας ότι δεν αποχωρεί ξέσπασαν σε άγριες αποδοκιμασίες.
O Καμμενος δεν αντέδρασε και ένα παγωμένο χαμόγελο αμηχανίας είχε σχηματισθεί στο πρόσωπό του. Τελικά, αναγκάστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να "κάνει μεταβολή" και να φύγει από τα σκαλάκια του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη επιστρέφοντας στο κτήριο της Βουλής.
Για «προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών προς τον Πάνο Καμμένο» και για «προβοκάτορες- κλακαδόρους», κάνουν λόγο κύκλοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν σήμερα στη συγκέντρωση των αποστράτων, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος, οι αποδοκιμασίες αφορούν ένα ελάχιστο κομμάτι των συγκεντρωθέντων, ενώ η πλειοψηφία των αποστράτων -υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι- «υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ Newsit.gr | NewsIT

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω πως βγαζεις το κειμενο λιγο οπως θες. Δεν ηταν ετσι οπως τα λες φιλε μοχλα.
Λεω εγω τωρα.....