Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΥΟΣΜΟΣ- ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Συνεχίζεται η κατάληψη του Δημαρχείου από τους εργαζόμενους

Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, συνεχίζουν την κατάληψη του Δημαρχείου απέναντι στα μέτρα. Καλούν όλο το λαό του Ευόσμου σε κοινούς αγώνες, για να γίνει κέντρο αντίστασης και συντονισμού το δημαρχείο.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης Ευόσμου στην σημερινή συνάντηση του συντονιστικού συζήτησε το...
θέμα, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων και στηρίζει τις κινητοποιήσεις.
Γιατί η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, πιστή στις εντολές των αφεντάδων της, ετοιμάζουν τα νέα μέτρα, που θα σαρώσουν τα πάντα (μισθούς, συντάξεις, εργασιακές σχέσεις, περίθαλψη, παιδεία, κοινωνικά αγαθά). Εφαρμόζει μια πολιτική διαμόρφωσης του κοινωνικού μεσαίωνα και την μετατροπή των εργαζόμενων σε σύγχρονους δούλους, την μάζεμα του πλούτου στα χέρια μιας χούφτας εκμεταλλευτών και την βύθιση στη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού.

Επειδή ο αγωνιστικός ξεσηκωμός των λαϊκών και εργαζόμενων μαζών όχι μόνο είναι αναγκαίος, αλλά αποτελεί και τη μοναδική διέξοδο. Η αντίσταση στη σύγχρονη βαρβαρότητα, η κοινή δράση, ο μαζικός, αποφασιστικός, παρατεταμένος αγώνας για την ανατροπή της επίθεσης, δεν είναι θεωρητικές αναζητήσεις, είναι όροι επιβίωσης.

Καλει τους κατοίκους να στηρίξουν με την παρουσία τους την κατάληψη, να συμμετέχουν όλοι στην συγκέντρωση της Τρίτης 25 Σεπτέμβρη. στις 6.30μμ στην πλατεία Ευόσμου και την πορεία που θα ακολουθήσει προς την πλατεία Επταλόφου, να συμμετέχουν μαζικά στην Γενική Απεργία στις 26 Σεπτέμβρη για
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: