Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Έσπασε την απεργία ο Εμπορικός Σύλλογος- Κλειστή η ΔΟΥ και πολλά σχολεία

Χαμπάρι δε θα πάρουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας ότι σήμερα γίνεται γενική 24ωρη απεργία. Και ο λόγος είναι ότι η αγορά της πόλης λειτουργεί κανονικά μετά από απόφαση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου με την οποία θα ασχοληθούμε σε επόμενο δημοσίευμα.

Η αγορά είναι ανοιχτή,  η...
εμπορική ζωή δηλαδή στην πόλη εξελίσσεται κανονικά.

Στις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχει συμμετοχή στην απεργία και δε λειτουργούν. Στη ΔΟΥ Αλεξάνδρειας η συμμετοχή είναι τέτοια που δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες.

Στα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης η συμμετοχή είναι αυξημένη και πάρα πολλά τμήματα είναι εκείνα που δεν έκαναν οι μαθητές τους σήμερα μάθημα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του 4ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας που στην προηγούμενη απεργία δεν απήργησε κανείς ενώ σ΄ αυτή η συμμετοχή είναι σχεδόν  καθολική.
Αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενο δημοσίευμα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το έμαθες, ότι ο Δήμαρχος είναι σε αργία δεν το έμαθες? Πάψε να ασχολείσαι με τον Εμπορικό Σύλλογο γιατί δεν πέρνη!! Άντε μπράβο.

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

οταν παψει καποτε να επικρατει η λογικη του ''αγωνιστειτε να δοξαστουμε'',υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι σε αυτην την κοινωνια.δεν ειναι τυχαιο οτι ΛΑΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εστιαζουν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στο ''παραεμποριο''-προφανως εχουν target group..μονο που αν θελει ο εμπορικος συλλογος να απολαμβανει σεβασμου,θα πρεπει να συμμετεχει στους κοινους αγωνες με ολη την υπολοιπη δοκιμαζομενη κοινωνια..αλλιως να μην παραπονιεται για τα αδεια μαγαζια..