Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αστυνομικός του Προέδρου χτύπησε ηλικιωμένο

Το χέρι που βλέπετε υψωμένο, στο απόσπασμα από το βίντεο – ντοκουμέντο, ανήκει σε έναν από τους άνδρες Ασφαλείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Δείτε το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.
Ο εν λόγω αστυνομικός, μαζί με τον άλλο, μουσάτο συνάδελφό του, στράφηκαν κατά της ομάδας των πολιτών που βλέπετε, στη Χαλκίδα, όταν εκείνοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Κάρολο Παπούλια, κατά τη στιγμή της άφιξής του στο λιμάνι της πόλης, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων, κατά τη διάρκεια εορτασμού των Θεοφανείων.
Πολίτης τράβηξε με το κινητό του όλη τη σκηνή της πρόκλητης επίθεσης που δέχθηκε ηλικιωμένος άνδρας (που θα μπορούσε να είναι και πατέρας του) από τον αστυνομικό. Ο ηλικιωμένος αποφάσισε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο τον άλλο συνάδελφο του νταή αστυνομικού, ο οποίος «την έπεσε» στους πολίτες επειδή αποδοκίμαζαν τον Πρόεδρο.
Οι πολίτες κατηγορούν τον Κάρολο Παπούλια ότι δεν αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε ώστε η χώρα να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο ενώ ως Πρόεδρος δεν έχει προβάλει την παραμικρή αντίσταση στην υπογραφή των νομοσχεδίων που ψηφίζει η Βουλή, τα οποία έχουν οδηγήσει στην οικονομική εξαθλίωση εκατομμύρια ανθρώπους.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο, όπως το μετέδωσε το halkida tv και αναμεταδίδει το planet-greece.
Το επίμαχο σημείο είναι στο 1.01. Δείτε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια: