Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ !!

Ασκήσεις ισορροπίας επιχειρεί μεταξύ δυο βαρκών ο Μ. Χρυσοχοϊδης θέλοντας να παραστήσει τον ακροβάτη κασκαντέρ της πολιτικής και νομίζει ότι μπορεί να δουλέψει τους Πασόκους ώστε να τον κάνουν αρχηγό τους. Μπορεί να τα καταφέρει τελικά αφού οι πολλοί αρέσκονται στον... πολιτικό αχταρμά που τους σερβίρουν χρόνια τώρα όλες οι ηγεσίες τους αρκεί να νιώθουν ότι βρίσκονται στην εξουσία ενώ στην πραγματικότητα το κομματικό κατεστημένο και οι παρέες του ΠΑΣΟΚ κάνουν πάρτι.
Τι είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης; Είπε στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ότι ντρέπεται που αυτός είναι πολιτικός ενώ ο ένας στους δυο νέους είναι άνεργος!! Ναι το είπε και νομίζει ότι με τέτοιους βερμπαλισμούς μπορεί να συγκινήσει τους νεόπτωχους που επί σειρά ετών ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τον ίδιο, και σήμερα δεν έχουν που να σταθούν, που να κοιμηθούν ορισμένοι εξ αυτών.
Βέβαια, ο Χρυσοχοϊδης θέλησε και έδωσε το στίγμα του στις αγορές και τους Τροϊκανούς ότι "δε φταίει το Μνημόνιο αλλά ο τρόπος που αυτό εφαρμόζεται". Μάλιστα, ο τρόπος που εφαρμόζεται φταίει κι όχι το γεγονός ότι αυτός και οι άλλοι που μας κυβερνούν χρεοκόπησαν τη χώρα ενώ οι καπιταλιστές έχουν κέρδη δυσθεώρητα και μάλιστα στις τράπεζες της Ελβετίας.
Και έκλεισε "ηρωικά" λέγοντας ότι θα ήταν λιποταξία να απουσιάσει από την ώρα της μάχης. Ποιας μάχης θα σας γελάσω αλλά είναι κι αυτός ένας από τους υποψήφιους σωτήρες της Ελλάδας και διεκδικεί την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Να τον χαίρεστε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μιχαλη υπαρχει πολυ απλη και λιγο επωδυνη λυση να αρχισει η αναπτυξη και να αντιστρέψεις εν μερη το κλιμα για την παραταξη σου. ξερω δεν μετραει η γνωμη μας σε ενα δημοκρατικο καθεστως σαν αυτο που αντιπροσωπευεις παντος εαν υπαρχει ιχνος ενδιαφεροντος πες στον παπαθεμελακο που εχεις στο γραφειο σου να συζητησει και να ακουσει προτασεις απο την παρεα του που αποτελειται απο αγροτες ελευθερους επαγγελματιες και αλλους στην αλεξανδρεια και να σου τα μεταφερει.
αν και εκανα αγωνα κατα της παραταξης σου θα ηθελα να βοηθησω .

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Μιχαλη με τα ωραια ανεκδοτα σου!

Ανώνυμος είπε...

το αλλο με τον τοτο το ξερεις mister ατσαλακωτε?
Δεν μας παρατατε ολοι σας.