Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- Ο ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2007

"....μπορεί να ενόχλησε τον Βενιζέλο γιατί ο ένας στο παρελθόν μπορεί να ήταν στέλεχος ΠΑΣΟΚ και μπορεί στο παρελθόν να ήταν ψηφοφόρος του Βενιζέλου"

Την παραπάνω φράση είπε από το βήμα τη Βουλής ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Βενιζέλος αναφερόμενος στην εγκληματική σπείρα που έπιασε η...
αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Αναφέρθηκε, όχι ονομαστικά, στον διευθυντή ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ Χρήστο Παπαχατζή.
Ουσιαστικά αρνήθηκε κάθε σχέση μαζί του γιατί τώρα ο Παπαχατζής είναι ύποπτος, βασικό στέλεχος της οργάνωσης λένε ότι είναι. Δε συμφέρει στον Βενιζέλο να πει ότι υπήρχε σχέση.
Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαχατζής κατά την περίοδο της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ το 2007 έκανε δυνατό αγώνα υπέρ του Βενιζέλου. Ήρθε στα πάτρια εδάφη, στην Ημαθία, και κάλεσε φίλους και γνωστούς για να οργανώσει τον αγώνα υπέρ του Βενιζέλου. Τους δέχτηκε όλους αυτούς στο σπίτι του στο Νεόκαστρο και τους κέρασε τσίπουρο δικής του παραγωγής. Έτσι τουλάχιστον είχαν πει τότε αυτοί που είχαν επισκεφθεί το σπίτι του.
Πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΠΑΣΚ εφοριακών Θεσσαλονίκης να κάνει αγώνα υπέρ του Βενιζέλου και ο υπουργός σήμερα να δηλώνει ότι είναι ένας εκ των χιλιάδων ψηφοφόρων είναι ένα θέμα, όπως και να το κάνουμε.
Οι πολιτικοί αυτού του διαμετρήματος είναι προφανές ότι έχουν στις τάξεις τους και τέτοιες "προσωπικότητες". Και ο Βενιζέλος θα ήταν παράδοξο να μην είχε τέτοιους τύπους που ήθελαν την κονόμα και την εξουσία. Εξ άλλου, το σύστημα ΠΑΣΟΚ έχει γαλουχήσει γενιές στην κουλτούρα αυτή.
Και κάτι τελευταίο. Ο Παπαχατζής είχε βάλει λυτούς και δεμένους να προαχθεί στη θέση κλειδί του διευθυντή του ΣΔΟΕ επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου. Όμως το χαρτί της τοποθέτησης δεν το υπέγραφε ο Παπακωνσταντίνου για άγνωστους σε μένα λόγους. Μόλις ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος ο Παπαχατζής έγινε διευθυντής, πήγε στη θέση που ήθελε.
Τυχαίο;

Ο Βενιζέλος κατηγόρησε το παραδημοσιογραφικό κύκλωμα του διαδικτύου για όλα όσα αναφέρει για τις σχέσεις του με τον Παπαχατζή. Πιθανόν να έχουν γραφτεί υπερβολές. Αλλά ας μην εκτίθεται άλλο λέγοντας ότι δεν τον γνώριζε καθόλου και ότι ήταν ένας απλός ψηφοφόρος του. Έλεος..

Δεν υπάρχουν σχόλια: