Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ- ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ Η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Μετά από 2 μέρες κατάληψη στην ΕΛΣΤΑΤ Θεσσαλονίκης (και με τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Πάτρα) ο αγώνας των απλήρωτων απογραφέων και τομεαρχών έφερε αποτελέσματα.
Μετά το παραπλανητικό έγγραφο της ΕΛΣΤΑΤ στις 1 Νοέμβρη αργά το βράδυ που μιλούσε μόνο για την έναρξη των πληρωμών (13 Νοέμβρη - ημέρα Κυριακή!) και...

 μόνο για τη Θεσσαλονίκη και αφού απορρίφθηκε από τη συνέλευση της κατάληψης και αφού αποφασίστηκε συνέχιση της κατάληψης παρά τις απειλές διευθύντριας, προϊσταμένου και μπάτσων για επέμβαση και εκκένωση του κτιρίου, χθες στη 1.00μμ ήρθε νέο εμπλουτισμένο έγγραφο με περισσότερες σφραγίδες, αριθμούς πρωτοκόλου, κοινοποιήσεις και βάλε το οποιό ανέγραφε:
Για Θεσσαλονίκη: ολοκλήρωση πληρωμών μέχρι 23 Νοεμβρίου
Για τους υπόλοιπους Νομούς: μέχρι τέλος Δεκέμβρη (επειδή δεν κάνατε 2ήμερη κατάληψη μάλλον.
Το ποσό της αποζημίωσης θα καταβληθεί εφάπαξ αφού γίνουν οι σχετικές κρατήσεις.

Η συνέλευση της κατάληψης έκρινε το κείμενο ικανοποιητικό τουλάχιστο για τη λήξη της κατάληψης και έδωσε νέο ραντεβού στις 24 Νοέμβρη στο ΕΚΘ για νέα συνέλευση για να δούμε αν όντως υλοποιηθούν τα όσα μας υπόσχονται.

Ενδιάμεσο ραντεβού για μοίρασμα της ανακοίνωσης που θα βγει και παρέμβαση στην πόλη: Σάββατο 5/11 στις 12.30 στο Αγ. Βενιζέλου.

Στη διάρκεια της μέρας θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση της συνέλευσης και τα έγγραφα που μας εστάλησαν από την ΕΛΣΤΑΤ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Όλα κερδίζονται με ανυποχώρητο, αδιαμεσολάβητο, δυναμικό αγώνα. Μέσα σε 2 μέρες στάλθηκαν τόσες διαβεβαιώσεις και έγγραφα όσα δεν είχαν σταλεί 6 μήνες τώρα.
Ο αγώνας δεν σταματάει αν δεν πληρωθούμε, όχι εμείς, αλλά όλοι οι απογραφείς και τομεάρχες της χώρας. Είμαστε έτοιμοι αν πάσα στιγμή για δυναμική απάντηση και διεκδίκηση
Όσοι υπάλληλοι, διευθυντάδες, προϊστάμενοι που χωρίς να είναι ο ρόλος τους και η θέση τους στάθηκαν απέναντί μας και παίξαν το ρόλο του ρουφιάνου και του υπερασπιστή του κράτους (που και τους ίδιους ληστεύει) θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: