Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕ ΗΜΑΘΙΑΣ- ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΟΥΡΣΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΓ. ΤΟΛΚΑ

Διαβάζω στο ΛΑΪΚΟΥΡΑ ότι ο Αγγ. Τόλκας διοργάνωσε συνάντηση με πολιτικούς του φίλους την περασμένη βδομάδα στη Βέροια και τους μίλησε τόσο για την Κυβέρνηση της οποίας υπήρξε μέλος για δυο φεγγάρια όσο και για την τρικομματική του Παπαδήμου.
Στην συνάντηση των στελεχών και ψηφοφόρων δεν ανταποκρίθηκαν τα...μέλη της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, αν και προσκλήθηκαν. Επικράτησε καλό κλίμα που σημαίνει ότι οι παριστάμενοι ήταν ευγενικοί με τον νεαρό τέως υφυπουργό και πως θα μπορούσε άλλωστε όταν ο Τόλκας πριν από λίγες μέρες φάνταζε στα μάτια τους ως ο νέος Χρυσοχοϊδης με λαμπρό πολιτικό μέλλον και τώρα επανήλθε στην γνωστή του θέση, αυτή του τρίτου σε δύναμη βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.
Είχα γράψει την ημέρα που έγινε υφυπουργός ο Τόλκας ότι ήταν λάθος του που δέχτηκε την αναβάθμιση διότι βάζει τέλος με μαθηματική ακρίβεια στο πολιτικό του μέλλον. Μάλιστα, τον προέτρεπα να απολαύσει όσο το δυνατόν το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στο Υπουργείο, να περάσει καλά ως υπουργός διότι στις επόμενες εκλογές ούτε βουλευτής κινδυνεύει να μην είναι.
Οι πολιτικοί του φίλοι ως "αντίποινα" σταμάτησαν να στέλνουν ηλεκτρονική ενημέρωση. Δείγμα ανωριμότητας η κίνηση αυτή αλλά θα ήταν εξαίρεση να μην προσβληθεί και ο Τόλκας και οι συνεργάτες του από τον ιο της αλαζονείας.
Εξαξολουθώ να πιστεύω ότι η υφυπουργοποίηση του Τόλκα και μάλιστα η τόσο μικρής χρονικής διάρκειας ήταν το μεγάλο του πολιτικό λάθος. Μένει να αποδειχτεί αν ο ισχυρισμός μου βγει αληθινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: