Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;

Αμετροεπής όπως πάντα ο Πάγκαλος ξαναχτύπησε με τα όσα είπε για τους έλληνες αγανακτισμένους που κατά χιλιάδες στις μεγάλες πόλεις και κατά δεκάδες στις περιφερειακές γέμιζαν και γεμίζουν ακόμη τις πλατείες διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, για τους εξωνημένους και αποτυχημένους και διεφθαρμένους...πολιτικούς.
Ο Πάγκαλος που η πασοκική συγκυρία τον έφερε στη θέση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του ΓΑΠ και τον διατήρησε ο Παπαδήμος, ίσως πρέπει να απασχολήσει άλλον κλάδο επαγγελματικό και όχι τους δημοσιογράφους. Γιατί, δεν είναι δυνατόν να αποκαλείς φόρα παρτίδα τους χιλιάδες πολίτες που διαμαρτύρονται "μαλάκες".
Είπε ο Πάγκαλος, που είναι σε προχωρημένη ηλικία, όπως είπε και ο Παπουτσής, ότι αυτοί που διαδηλώνουν και διαμαρτύρονται είναι ένα συνονθύλευμα κομμουνιστών, φασιστών και μαλάκων.
Ναι, ο τύπος αυτός που κυριολεκτικά παίζει με τα νεύρα όλων μας,
μιλώντας στο γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή Lemonde en marche, ("Ο κόσμος εν κινήσει"), όπου είχε αφιέρωμα για την Ελλάδα και την κατάσταση της χώρας μετά τα μέτρα λιτότητας. ενώπιον μερικών εκατομμυρίων τηλεθεατών, είπε μεταξύ άλλων πως, οι... «Αγανακτισμένοι» που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, ήταν ένα «μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και…μαλακές»,«sont des communistes-είναι κομμουνιστές, sont des fascistes-είναι φασίστες, et est sont des con-είναι μαλάκες!!!».

Τα μπέρδεψε κάπως ο αντιπρόεδρος. Διότι οι μεν κομμουνιστές είναι στις πλατείες. Οι φασίστες όμως βρίσκονται στην κυβέρνησή του. Όσο για τους μαλάκες, ας κοιταχθούν κάποιοι στον καθρέφτη στις τουαλέτες της Ιπποκράτους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pagkale eksetasis gia egefaliko ekanes? pios dini to dikeoma se afto to apovrasma na vgeni ke na le i oti theli?