Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ατελείωτη κοροϊδία - εκλογές τώρα να τελειώνουμε, να αναλάβει κάποιος που θα έχει την λαϊκή εντολή

Ας είμαστε ρεαλιστές: επί 5 μέρες η χώρα (ή μάλλον η πολιτική ελίτ της χώρας) προσπαθεί να βγάλει άκρη και να καταλήξει σε ένα πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει να βγάλει τη χώρα από το τέλμα στο οποίο η ίδια αυτή η ελίτ την έριξε. Απίστευτα πράγματα δηλαδή!
Γράφουν, σβήνουν, ξαναγράφουν, συσκέπτονται, δίνουν κακές θεατρικές παραστάσεις, κρατούν "ύφος" έναντι κάποιων υποψηφιοτήτων, αναιρούν το ...
μεσημέρι αυτά που έχουν πει το ίδιο πρωί και στην ουσία τι; Αποτέλεσμα μηδέν!
Και έρχονται τώρα, πέντε μέρες μετά (που ένας θεός ξέρει τι μπορεί να έγινε μέσα στις 5 αυτές μέρες σε οικονομικό-χρηματιστηριακό επίπεδο) να μας πουν τι; Πως ξαναγυρνάμε στην πρώτη ..."επιλογή" που ακούστηκε, αυτή του τραπεζίτη που ήταν κατά του κουρέματος το οποίο ο ίδιος θα κληθεί τώρα να υπερασπιστεί, του τραπεζίτη που μαζί με τον Σημίτη μας έβαλαν στο ευρώ χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Για την περίοδο που ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας οι ξένοι μας λένε ότι οργίαζαν τα greek statistics και έτσι μπήκαμε στο ευρώ (μας έβαλαν δηλαδή από την πίσω πόρτα, γνωρίζοντας πως δεν αντέχει η οικονομία). Και την περίοδο που η χώρα πήρε το πρώτο βαρβάτο δάνειο εν λόγω άνθρωπος - ο οποίος στην εργασία του μπορεί να είναι άριστος - ήταν αντιπρόεδρος την ΕΚΤ, δηλαδή στο Δ.Σ. ενός εκ των δανειστών μας.
Και γιατί μετά να πιστέψω εγώ, ο Έλληνας πολίτης, πως αυτός ο άνθρωπος κάνει για τη συγκεκριμένη θέση; Μια θέση για την οποία στο κάτω κάτω πρέπει να εκλεγείς και όχι να την καταλάβεις με ...εντολή κομμάτων, τα οποία είναι πλέον εμφανές ότι δεν έχουν τη λαϊκή συναίνεση! Τα ποσοστά των εκλογών του 2009 έχουν γίνει θρύψαλα. Μια βόλτα στην κοινωνία αρκεί για να γίνει και αυτό αντιληπτό.
Τι απομένει; Εκλογές άμεσα, αψηφώντας τις προσταγές των Μερκεζί και των ανεκδιήγητων Όλι Ρεν, Μεν, Σεν κοκ.
Το φίδι από την τρύπα θα πρέπει να το βγάλει όχι κάποιος διορισμένος (ο οποίος απαιτεί κιόλας να γίνει το δικό του) αλλά κάποιος ορισμένος απευθείας από τον λαό.
Κάποιος που θα κάνει αυτό το οποίο θα του πει ο λαός να κάνει, όχι κάποιος άλλος!

ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: