Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) καταγγέλλει την Ασφάλεια Βόλου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) καταγγέλλει την Ασφάλεια Βόλου η οποία μη ξεχνώντας τις παλιές μαύρες εποχές παρακολούθησης αγωνιστών "ζωντανεύει" την παράδοση με παρακολούθηση μελών του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με σκοπό την καταγραφή των κοινωνικών των φρονημάτων.

Όπως αποκαλύπτεται...σήμερα, με πρόσκληση της εταιρείας Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίον ΑΕ από τις 7/1/11, οι υπηρεσίες ασφάλειας του Βόλου κατόπιν άνωθεν εντολής, μετέβησαν στα διόδια Μοσχοχωρίου στις 9/1/11, κατά τη διάρκεια πανελλαδικής κινητοποίησης του κινήματος ενάντια στα διόδια, προκείμενου να καταγράψουν και να αναγνωρίσουν διαδηλωτές σε μια από τις πολλές πανελλαδικές δράσεις του κινήματος κατά της εκχώρησης δημοσιών αγαθών στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Από τους δεκάδες διαδηλωτές, οι υπηρεσίες ασφάλειας αναγνώρισαν τρεις κοινωνικούς αγωνιστές του Βόλου, μεταξύ αυτών τον σύντροφο Γιάννη Χατζηγιάννη, μέλος του ΕΕΚ.

Η προκλητική έγγραφη κατάθεση αστυνομικού του Οικονόμου Βασιλείου της Υ.Α. Βόλου, ότι κατόπιν εντολής μετέβη εκεί για να αναγνωρίσει διαδηλωτές, φανερώνει ότι εργολάβοι, αστυνομικές αρχές και κυβέρνηση δουλεύουν χέρι-χέρι για να υπερασπίσουν το καταρρέον οικονομικό και πολιτικό σύστημα.

Η σημερινή περίοδος παραμένει ιστορικά κρίσιμη καθώς το αστικό πολιτικό σύστημα παραδέρνει ανάμεσα στην καπιταλιστική χρεοκοπία και την οργή των μαζών που μπαίνουν ορμητικά στο προσκήνιο της ιστορίας.
Η νέα αστική κυβέρνηση «σωτηρίας», είναι η κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης, η κυβέρνηση του πολέμου ενάντια στην εργατική τάξη, τις οργανώσεις της, τη νεολαία, τα κινήματα και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Το ΕΕΚ στέκεται αλληλέγγυο σε κάθε αγωνιστή που διώκεται από το αστικό κράτος και καταγράφεται από τις αρχές ως αναγνωρίσιμος για τους κοινωνικούς του αγώνες.

Η αστυνομική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

10/11/2011
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
eek@ath.forthnet.gr


http://www.eek.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: