Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ !!!

Φαίνεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός έχει ξεφύγει εντελώς και πραγματικά κάνει μεγάλη ζημιά στο όποιο αριστερό προφίλ έχει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ο βουλευτής κάνει τη μια "πατάτα" πίσω από την άλλη και μάλιστα αυτή η δήλωση που έκανε στο ΒΗΜΑ ξεπερνάει τα όρια.
Είπε, αναφερόμενος στους υπουργούς βουλευτές του ΛΑΟΣ, ότι είναι καλά παιδιά και όχι φασίστες ή ναζιστές.
Δείτε τι είπε ο Ψαριανός...«Προσωπικά τους ανθρώπους αυτούς τους γνωρίζω και από τη Βουλή και μάλιστα με πολλούς έχω μια καλή σχέση. Δεν μας χωρίζει ιδεολογικό χάος. Σας το λέω. Δεν είναι φασίστες. Είναι άνθρωποι δεξιάς απόκλισης. Φιλελεύθεροι, ακραίοι φιλελεύθεροι. Δεν είναι νεοναζί, δεν είναι φασιστόμουτρα κάποιοι από αυτούς. Κάποιοι όμως είναι».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάει αυτός , το χάσε.

Ανώνυμος είπε...

POUSE NIOTI MOU..........KLP

NIKOS ZERVOS είπε...

LIGMENA PERNEIS;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

gamise ta///////

Ανώνυμος είπε...

αντε καλε; ωστε καποιοι ειναι;

Ανώνυμος είπε...

καλά απλά τραγικός.Θυμάστε τι έλεγε στη βουλή όταν ψηφίστηκε το μνημόνιο?(πριν 1μιση χρόνο ακριβώς).Είχε βγάλει ενα συναισθηματικό λόγο και έλεγε φοβάται πως έρχονται οι επιχειρηματίες.Τώρα αποθεώνει Παπαδήμο και μιλάει για καλά παιδιά του ΛΑΟΣ!Δεν πάει καλά...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλουςμ κι ένας αριστερός χωρίς κόμπλεξ.

Ανώνυμος είπε...

καημενο παιδι Ψαριανε φταει το ξυλο που δεν εφαγες οι αγωνες που δεν εκανες η επανσταση που δεν ονειρευτηκες και βιστηκες να εξαργηρωσεις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ Η BRISTOL MAYERS ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ -ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ,ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΨΙΕΝ

Ανώνυμος είπε...

να δουμε στις ερχόμενες εκλογές τι καινουργια φρούτα τυπου ψαριανου θα βγάλουν στη βουλη οι "αριστεροι" του ΣΥΝ (κοτζια, μητροπουλο κλπ).