Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η ΤΡΕΝΤΙ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

της Άλμα

Μεγάλη χαρά πήρα με τη στάση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους. Μπράβο τους, είπα, είναι ώρα να ξυπνήσει το αδρανοποιημένο και αποσαθρωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, γιατί από κει περιμένουμε τη λύτρωση. Ο Φωτόπουλος, είπα, αν και καθεστωτικός αρχισυνδικαλιστοπατέρας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Οι συνθήκες, είπα, είναι πια ώριμες και τέτοιες που να μπορεί ο συνδικαλισμός να αναβαπτισθεί, να αναγεννηθεί και να ηγηθεί.

Όλα αυτά τα έλεγα μέχρι.....
ν' ακούσω τον Φωτόπουλο στον ΒΗΜΑ 99,5. Δήλωσε λοιπόν, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ότι δίνει μάχη για αν απαγκιστρωθεί το ΠΑΣΟΚ από τις αντιλαϊκές πολιτικές του κι ότι δε θα φύγει αυτός από το ΠΑΣΟΚ που έχει αφιερώσει τη ζωή του εδώ και 35 χρόνια να υπηρετεί, αλλά να φύγουν οι χθεσινοί.

Αχ, κρίμα βρε Φωτόπουλε και γω που νόμισα ότι οι αγώνες σου ήταν για το λαό που στενάζει από τις αντιλαϊκές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ που εσείς επιτρέπετε να συνεχίζουν να τις εφαρμόζουν αφού έχετε δώσει μέχρι και ψήφο εμπιστοσύνης στην μαύρη κυβέρνηση του τραπεζίτη.

Κρίμα βρε Φωτόπουλε και γω που νόμισα ότι πήρες το μήνυμα και αποφάσισες να αλλάξεις ρότα κι από στρατευμένος συνδικαλιστής αποτινάσσοντας τις αλυσίδες να δράσεις για το συμφέρον του συνδικαλισμού και του εργατικού κινήματος.

Απλώς όμως, άλλαξε ο Φωτόπουλος κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Μια πιο τρέντι φόρμα εργασίας που κάνει και για κοστουμάκι εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: