Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η Κ.Ο.Ε. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχουν εδώ και καιρό, για να μην πω ότι ποτέ δε σταμάτησαν, δημοσιεύματα που φέρουν την ΚΟΕ, την δεύτερη μεγαλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, έτοιμη να αποχωρήσει και να συνεργαστεί και επίσημα με το ΜΕΤΩΠΟ του Αλ. Αλαβάνου.
Τα δημοσιεύματα αυτά...πύκνωσαν και η οργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση τύπου που είναι τόσο νεφελώδης με αποτέλεσμα να μη βγαίνει συμπέρασμα, να μην απαντάται το ερώτημα:Μένει ή Φεύγει η ΚΟΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Η ανακοίνωση της ΚΟΕ είναι:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΟΕ - 21/11/2011

Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» για «πρόθεση στελεχών της ΚΟΕ να αποχωρήσει η οργάνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ», σχετικά με αναρτήσεις στο διαδίκτυο για δήθεν αποφάσεις οργάνων της ΚΟΕ περί «επανεξέτασης της σχέσης της ΚΟΕ με το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής» και άλλα παρόμοια, έχουμε να ενημερώσουμε τα παρακάτω.

Η ίδια η ΚΟΕ είναι η μόνη υπεύθυνη να αποφασίζει και να ενημερώνει για τη στάση και τις αποφάσεις της. Για την πολιτική γραμμή της ΚΟΕ και τη σχέση της με όλα τα συμμαχικά και μετωπικά σχήματα της Αριστεράς, μπορούν να ρωτούνται οι εκπρόσωποι και το γραφείο τύπου της οργάνωσης, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναρτούνται οι δημόσιες ανακοινώσεις και αποφάσεις της. Για κάθε άλλη διάδοση, φήμη και ερμηνεία, αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι κάθε φορά εμπνευστές και διακινητές αυτών των «ειδήσεων».

Ενημερωτικά, η ΚΟΕ αγωνίζεται για τον ξεσηκωμό του λαού, την ανατροπή του ειδικού καθεστώτος της τρόικας και της νέας κατοχής, για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο διεξόδου της χώρας, για τη μεταπολίτευση του λαού, για Δημοκρατία, Ανεξαρτησία και Κοινωνική Χειραφέτηση. Σε αυτά τα πλαίσια, επιδιώκει τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα των δυνάμεων της Αριστεράς, η οποία πρέπει να υπηρετεί το λαό και όχι στενά εκλογικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια: