Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ- Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Τους έχει πιάσει άγχος τους Πασόκους που τόσα χρόνια είχαν αναγάγει την ενασχόλησή τους με τα κοινά σε επάγγελμα για το μέλλον τους. Τους αγχώνει που το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και ο Γιώργος (ΓΑΠ) δε λέει να το κουνήσει από τη θέση του αρχηγού μήπως και αναλάβει κανείς άλλος και σώσει το καράβι από τη σύγκρουση με το παγόβουνο που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο λαός.
Αγχώνονται διάφοροι Παναγιωτακόπουλοι που...επιχειρούν να περάσουν προς τα έξω ένα δήθεν αριστερό προφίλ που όμως είναι ταυτισμένοι και έχουν ευθείες αναφορές στην εποχή Ανδρέα που αυτή είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το σημερινό χάλι τόσο της οικονομίας όσο και της κοινωνίας.
Αγχώνονται διάφοροι Πρωτοπαπάδες που αφού υπηρέτησαν με συνέπεια το Σημίτη και τον ΓΑΠ τώρα κάνουν δηλώσεις ότι ο τέως πρωθυπουργός πρέπει να ανοίξει ο ίδιος τις διαδικασίες αντικατάστασής του.
Κρύος ιδρώτας πιάνει την Χριστοφυλλοπούλου και τις άλλες μνημονιακές του ΠΑΣΟΚ τώρα που ο λαός τους δίνει 12% και βλέπουν ότι πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους, στις πραγματικές δουλειές τους αν βέβαια έχουν και δεν τις έχουν παρατήσει γιατί είναι επαγγελματίες πολιτικοί.
Αρχίζουν τα κουτσαβάκικα ορισμένα μικρομεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διαλύεται και το παίζουν "αριστεροί" γιαλαντζί για να κάνουν αντίστοιχο προφίλ μην τυχόν γλυτώσουν το φτύσιμο από τον κόσμο που είναι αγανακτισμένος που τους βλέπει ακόμα και σήμερα να καλοπερνάνε σε δημόσιες θέσεις, αποσπασμένοι σε γραφεία χωρίς αντικείμενο εργασίας, να κόβουν βόλτες με λεφτά του έλληνα φορολογούμενου που έχει πλέον εξαθλιωθεί.
Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι όλοι αυτοί οι καιροσκόποι που έχουν εκμεταλλευτεί τόσα χρόνια το λαό και έχουν κάνει τη ζωή τους εις βάρος του: Πλέον δε γίνεται κανείς τους να γλυτώσει από τη λαϊκή οργή. Το κακό είναι ότι κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί την μορφή αντίδρασης του λαού όταν το πράγμα θα έχει ξεφύγει εντελώς.
Συνεπώς, ας εξαφανιστούν από το προσκήνιο διακριτικά και ας πάψουν να προσπαθούν να παραμείνουν στα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: