Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ: ΠΡΟΧΕΙΡΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Ο σύλλογός μας διαμαρτύρεται έντονα για την πρόχειρη συμπεριφορά της διοίκησης στο σοβαρότατο θέμα της εκλογής των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Το υπηρεσιακό συμβούλιο επιλαμβάνεται σοβαρότατων εργασιακών θεμάτων όπως μετατάξεις, υπηρεσιακές μεταβολές, κρίσεις προϊσταμένων κ.τ.λ.. Ο ελάχιστος σεβασμός έναντι αυτής της δημοκρατικής διαδικασίας επέβαλε την έγκαιρη ενημέρωση του εκλογικού σώματος, δηλαδή των εργαζομένων στους δήμους. Αντί αυτού οι υπεύθυνη αρχή, δηλαδή η αποκεντρωμένη...διοίκηση, δεν έχει ακόμη και σήμερα ενημερώσει επίσημα το σύλλογό μας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας δηλώνει την απογοήτευσή του για τις υπάρχουσες πρακτικές και ευελπιστεί ότι θα συμμορφωθούν τα αρμόδια όργανα και θα δώσουν την απαραίτητη παράταση, ώστε να πραγματοποιηθεί σωστά η απαραίτητη ενημέρωση για την υποβολή υποψηφιοτήτων.
Συγκεκριμένα, ενώ δεν έχουν ακόμη συνταχθεί οι πίνακες εκλογέων, ζητείται εντός τριημέρου η υποβολή υποψηφιοτήτων και συνδυασμών. Ο ανεπαρκής τρόπος διαχείρισης του θέματος δεν πιστεύουμε ότι κρύβει δόλο. Πιστεύουμε όμως ότι αποκαλύπτει την νοοτροπία που επιδεικνύει η διοίκηση και πολλές φορές και ο συνδικαλισμός προς υποτίμηση των δημοκρατικών διαδικασιών. Καλούμε τα μέλη μας, που πιθανόν επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο παραπάνω όργανο, να δηλώσουν έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου την υποψηφιότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: