Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕ ΒΑΖΕΙ

Ανακοίνωση έστειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για το θέμα των ταξί και με την οποία γνωστοποιεί ότι είναι αντίθετος με την απόφαση Ραγκούση και η οποία οδηγεί τον κλάδο σε «οικονομική καταστροφή», όπως υποστηρίζει.
Καλά και ωραία αυτά που λέει ο Βουλευτής αλλά δε λέει κουβέντα γιατί δεν...υπέγραψε κι αυτός το αίτημα που υπέγραψαν 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ζητάνε από τον Ραγκούση εξηγήσεις στο αρμόδιο ΚΤΕ; Μήπως δεν τον λαμβάνουν υπόψη του οι συνάδελφοί του; Μήπως δεν έχει βαρύνουσα σημασία η υπογραφή του; Μήπως απέφυγε την ευθεία αντιπαράθεση με τον Ραγκούση και περιορίζεται σε δηλώσεις που και ανέξοδες είναι και υποτίθεται ότι φτιάχνουν «αγωνιστικό» προφίλ;
Και εν τέλει, θα ρωτούσα τον βουλευτή αν θα έρθει το θέμα στη Βουλή θα το καταψηφίσει ή θα κρατήσει τη στάση «κο κο κο»;
Και, θα πρέπει κάποια στιγμή ο Θ. Γικόνογλου να πει στους Ημαθιώτες γιατί ψήφισε τα δυο Μνημόνια που προβλέπουν ακριβώς αυτά τα μέτρα που υλοποιεί η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Ραγκούσης.

Η δήλωση του Θ. Γικόνογλου είναι:Όπως η ελεύθερη και ανεξέλεγκτη οικονομία στην αγορά κατέστρεψε τη μικρομεσαία τάξη, έτσι ακριβώς θα συμβεί και με τη πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ.
Θεωρώ ότι ο Υπουργός κάνει μέγα λάθος που θέλει να δημιουργήσει ένα κλάδο χωρίς πλαίσιο και χωρίς όρους λειτουργίας έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή των ήδη εμπλεκομένων με τον κλάδο αυτό καθώς και όσων θα επιθυμούσαν να εισέλθουν σε αυτόν.
Αναφορικά με την αντισυνταγματικότητα του ήδη προτεινόμενου από τον προηγούμενο υπουργό νόμου, θα μπορούσε να το στείλει στο Σ.Τ.Ε για να κριθεί και να αποφανθεί το αρμόδιο όργανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: