Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

Το Γυμνάσιο Τρικάλων
Αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει η νέα, αλλαγμένη, απόφαση του Υπουργείου Παιδείας με την οποία καταργείται το Γυμνάσιο Πλατέος ενώ διατηρείται το Γυμνάσιο Τρικάλων.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε μεγάλη αντίδραση στην Δημοτική Κοινότητα Πλατέος και ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας ήδη... κάλεσε το σώμα σε έκτακτη συνεδρίαση για σήμερα το βράδυ στις 8:30 για να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει.
Να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση του Υπουργείου που είχε δημοσιευτεί τον Μάρτιο περιλάμβανε το Γυμνάσιο Τρικάλων στα καταργηθέντα. Η απόφαση αυτή άλλαξε μετά από την πίεση των τοπικών φορέων και της διοίκησης του Δήμου αλλά το Υπουργείο προχώρησε στην κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμιά συζήτηση.
Σήμερα το βράδυ στη συνεδρίαση του συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα αποφασιστεί πως και με ποιους τρόπους θα αντιδράσει ο δήμος στην εξέλιξη αυτή.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αντίδραση του Δημάρχου,τις πλειοψηφίας και των εξαπτέρυγων πρέπει να είναι ακαριαία , η θα κάνουν πίτα, η θα κάνουν πίπα!! Ας διαλέξουν!!

Ανώνυμος είπε...

mpe.......

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΕΥΡΑ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ,ΛΑΜΠΙΡΗ ,ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΑΝΕ ,Ο ΔΕ ΦΛΙΤΙΟΥΡΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΦΑΝΗΚΕ.ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ...ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΛΑΒΟΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μία , να κατέβη ο Γκαβαρδίνας με έναν ουλαμό αρμάτων στην Αθήνα, και να κάνη ντου στο Υπουργείο Παιδείας, και να πάρει το Γυμνάσιο Πλατέως Πίσω !! Τι Αντιδήμαρχος είναι!! Άντε Νικόλα όρμα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 5:09 γιατί υπολογίζεις τον Μιχάλη Χαλκίδη? Μήπως είναι στους Κυβερνητικούς Βουλευτάς και δεν το μάθαμε? ‘ Εξ άλλου ο Μιχάλης δήλωσε πως συμφωνεί με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος δήλωσε τότε πως με παρέμβαση του είχε λήξη το θέμα, επομένως αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γενούν οι κότες.

Ανώνυμος είπε...

μηπως η αποφαση αυτη ειναι τελικα η πιο δικαιη?

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε, μετα την καταργηση του γυμνασιου πλατεος ακολουθει η μεταφορα της αγροτικης τραπεζας στο χωριο με το μεγαλυτερο κυκλο εργασιων στον αγροτικο τομεα.Ποιο αραγε ειναι αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτούμε. Σαφώς και συμφωνώ με την απόφαση των Δημοτικών αρχόντων, πως δεν θα πρέπει να κλείσει κανένα σχολείο ,η Γυμνάσιο. Όμως την απόφαση τις κ Υφυπουργού εν μέρει την θεωρώ δικαιολογημένη, δεδομένου ότι ο κ Δήμαρχος, είχε ζητήσει κάποια εκατομμύρια ευρώ για επέκταση του Γυμνασίου Πλατέως, για επέκταση του λόγω έλλειψης αιθουσών , δεν ήτανε επόμενο να γίνει αυτή η μεταβολή? Νομίζω πως την οικονομική κατάσταση την γνωρίζουν οι πάντες, και ίσως εκεί να στηρίχθηκε και η απόφαση αυτή.

Ανώνυμος είπε...

μα το χωριο με τους περισσοτερους ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ απο Τ....οσο για το τι ειναι ο καθε βουλευτης το γνωριζουν πολυ γελια στις βουλευτικες που θα κανουμε....

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ?.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ .ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΥΠΕΙΡΕΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.150 ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΧΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ?.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΝΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ?ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΤΕΡΑΤΑ Ε ΤΕΡΑΤΑ!!!