Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

KAΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ- ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΣΜΠΑΝΤΕΝ ΓΙΑ ...ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Με στόχο την ανάπτυξη οικονομικών και κοινωνικών σχέσεων με την περιοχή του Βισμπάντεν της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21/2 επίσκεψη του Νομάρχη..
Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και του Αντιδημάρχου Βέροιας Δημήτρη Δάσκαλου στην περιοχή αυτή της Γερμανίας. Εκεί έγιναν επαφές με το φιλέλληνα Δήμαρχο της πόλης Helmut Müller, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας στο Βισμπάντεν Γιώργο Χαρισόπουλο και εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.
Συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη οικονομικών και πολιτισμικών σχέσεων μεταξύ της Ημαθίας και του Βισμπάντεν, καθώς και η δυνατότητα αδελφοποίησης με το Δήμο Βέροιας. Το Βισμπάντεν είναι μια από τις πιο πλούσιες περιοχές της Γερμανίας, όπου ζουν και δραστηριοποιούνται χιλιάδες Έλληνες, μεταξύ αυτών και πολλοί Ημαθιώτες.
Ο Νομάρχης προσκάλεσε το Δήμαρχο Βισμπάντεν να επισκεφθεί το Νομό μας για να γνωρίσει από κοντά τα ιστορικά, αρχαιολογικά και θρησκευτικά μνημεία, τον παραγωγικό ιστό και την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, ώστε να μπει σε φάση εφαρμογής η αδελφοποίηση Βέροιας και Βισμπάντεν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙΣ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

MIA BRADIA STO VISBANTEN ...
KAI AINTE AΠO ΔΩ ΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ ΕΚΕΙ!