Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"

Οκτώ μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από την Ημαθία, έκαναν υπερήφανους τους γονείς και τους καθηγητές τους, με την διάκριση τους στο διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε. με την επωνυμία «Ευκλείδης».
Στα παιδιά αυτά η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια και ευχήθηκε όπως και τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι από αυτούς να πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα Μαθηματικών. Οι μαθητές αυτοί θα συμμετάσχουν στις 27 Φεβρουαρίου στην τελική φάση στον διαγωνισμό με την επωνυμία «Αρχιμήδης» που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί μαθητές που συμμετείχαν στο 3ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο της Ημαθίας διακρίθηκαν και προχώρησαν στην τελική φάση του διαγωνισμού «Αρχιμήδης». Με πολύ γρήγορους ρυθμούς προχωρά η εγγραφή μαθητών στο 4ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο. Η προθεσμία για τις εγγραφές λήγει στις 31 Μαρτίου 2010. Όσοι μαθητές θέλουν από το Νομό μας να συμμετάσχουν πρέπει να επισπεύσουν. Παρακάτω παραθέτουμε τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Ευκλείδης».
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΡΑΦΑΕΛΑ Β ’Γυμνασίου , 4ο Γυμνάσιο Βέροιας
ΓΚΟΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ Γ’ Γυμνασίου , Γυμνάσιο Επισκοπής ΗμαθίαςΡΙΤΖΑΛΕΟΣ ΖΗΣΗΣ Γ’ Γυμνασίου , 2ο Γυμνάσιο Βέροιας
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α’ Λυκείου, 1ο Ενιαίο Λύκειο Αλεξάνδρειας
ΚΩΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Α’ Λυκείου , 4ο Ενιαίο Λύκειο Βέροιας
ΝΤΕΛΛΑ ΣΟΦΙΑ-ΛΥΔΙΑ Α’ Λυκείου ,1ο Ενιαίο Λύκειο Αλεξάνδρειας
ΒΑΦΕΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Β’ Λυκείου, Εκπαιδευτήρια Βέροιας
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Γ’ Λυκείου , 2ο Ενιαίο Λύκειο Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: