Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κασιδιάρης, ο Τριανταφυλλόπουλος και τα “τσοντοκάναλα της διαπλοκής”

Η Χρυσή Αυγή διαμαρτύρεται ότι τα ΜΜΕ “την αποκλείουν”. Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή επιλέγει να εμφανίζεται μόνο σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους που είναι εκ....
των προτέρων εξασφαλισμένο ότι δεν θα στριμώξουν τα μέλη της. Μια τετοια κραυγαλέα περίπτωση είναι ο Τριανταφυλλόπουλος. Η ιστοσελίδα Projector Revolt μας έκανε την χάρη να συγκεντρώσει επτά βίντεο που αποδεικνύουν την “ειδική σχέση” του γνωστού δημοσιογράφου με τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Ακολουθούν τα βίντεο.

Βίντεο 1: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εντοπίζει έγχρωμο μικροπωλητή ψηφοφόρο της φασιστικής Χρυσής Αυγής που ψηφίζει Χρυσή Αυγή… από αντίδραση!
Βίντεο 2: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εντοπίζει καταληψία του Πολυτεχνείου ο οποίος… την υποστηρίζει ένθερμα!
Βίντεο 3: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι ο δεύτερος τη τάξει της φασιστικής οργάνωσης, ο Κασιδιάρης, είναι… ένα νέο παιδί που έμπλεξε εκεί πέρα, και εν πάση περιπτώσειΒίντεο 4: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πιστεύει ότι το τατουάζ του Κασιδιάρη δεν είναι η σβάστικα του Χίτλερ είναι το σήμα του Σλήμαν από την Τροία γιατί είναι αριστερόστροφο και όχι δεξιόστροφο.Βίντεο 5: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκαλύπτει έγκυρη και αδιάβλητη δημοσκόπηση του zougla.gr που βγάζει δήμαρχο τον Κασιδιάρη με 48,8% και αφήνει τον δεύτερο 30 ποσοστιαίες μονάδες πίσω του.Βίντεο 6: Ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος αναρωτιέται ποιοι είναι οι φασίστες τελικά.

Βίντεο 7: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσιάζει δημοσκόπηση και βγαίνει από τα ρούχα του με τις δημοσκοπήσεις των άλλων που αδικούν τον Κασιδιάρη επειδή “τον ΘΕΩΡΟΥΝ φασίστα”.

http://jailgoldendawn.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η χρυση αυγη εμφανιζεται μονο σε αυτα που λεει οτι ειναι τσοντοκαναλα
http://jungle-report.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html