Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγέλουμε την ανάλγητη διοίκηση της ΔΕΗ / Κόβει ρεύμα τις Παρασκευές με τους αδίστακτους εργολάβους

Η πολιτική των Μνημονίων, έχει οδηγήσει μαζικά τους εργαζόμενους στην ανεργία (28%) και τη φτώχεια (σε καθεστώς ένδειας 2,5 εκατομμύρια, ενώ ακόμη 3,8 εκατ., απειλούνται άμεσα από τη φτώχεια). Χιλιάδες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους στα λουκέτα, τους....
τοκογλύφους και την ανεργία, με αποτέλεσμα η επιβίωση να γίνεται με δυσκολία.

Την ίδια ώρα η ανάλγητη διοίκηση της ΔΕΗ σε αγαστή συνεργασία με τη συγκυβέρνηση και την τρόικα δείχνει το απάνθρωπο της πρόσωπο κόβοντας καθημερινά το ρεύμα σε χιλιάδες οικογένειες. Πρόκειται για ένα στυγνό εκβιασμό που έχει οδηγήσει σε αρκετούς θανάτους σε όλη τη χώρα τα τελευταία χρόνια (οι φοιτητές στη Λάρισα, η μικρή Σάρα στη γειτονιά μας, η τετραπληγική γυναίκα στο Ρέθυμνο κτλ.), ενώ θα οδηγηθούμε σε νέες τραγωδίες αν δεν σταματήσουμε αυτή τη δολοφονική πολιτική. Η φωτογραφία που επισυνάπτουμε είναι ενδεικτική της τραγικής κατάστασης στη Δυτική Θεσσαλονίκη. 
Γι αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε με αγώνες και κινητοποιήσεις τη ΔΕΗ μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος. Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης σε κινητοποιήσεις : Δευτέρα 22/12, Τρίτη 23/12 και την Τετάρτη 24/12 στις 10πμ έξω από τη ΔΕΗ Δυτικών (26ης Οκτωβρίου 28, απέναντι από τα δικαστήρια).

-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων κτλ.
στo τηλέφωνο:2310265730,
στο email: epitropidrasis@gmail.com
στο blog: www. epitropidrasisds.blogspot.gr


Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί κανένας να μας το στερήσει. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Κανένας μόνος του στην κρίση!

Απαιτούμε από τη ΔΕΗ:
α) Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων ρευμάτων, καμιά διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
β) Πάγωμα των χρεών, διακανονισμοί οφειλών ανάλογα με τις δυνατότητες των καταναλωτών
γ) Κατάργηση του προστίμου για ρευματοκλοπή, απόσυρση όλων των μηνύσεων,
δ) Μεγαλύτερη μείωση στα τιμολόγια για όσους υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο, καμιά επιπλέον επιβάρυνση (πχ. κόστος μηχανολογικού σχεδίου) σε όσους υποβάλλουν αίτηση, διεύρυνση των κριτηρίων του κοινωνικού τιμολογίου
ε) Να σταματήσει η εκδικητική- εγκληματική ενέργεια των εργολάβων να κόβουν το ρεύμα τις Παρασκευές

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ: 2310265730, epitropidrasis@gmail.com, epitropidrasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: