Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Φορολόγησαν τα χρήματα της αποζημίωσης για το θάνατο του 19χρονου Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου που κομμάτιασαν στο Βόλο

Στην Ελλάδα της άγριας φορμπηξίας και του εργασιακού μεσαίωνα η Βούλτεψη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ακροδεξιάς κυβέρνησης, σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών της ΔΕΗ, φοροδιαφεύγει.

Ο ΣΚΑΙ της πιο μαύρης και αποκρουστικής προπαγάνδας δεν πλήρωνε ούτε....
ΧΑΡΑΤΣΙ ούτε και ΤΑΠ.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που δημιούργησε τον ΕΝΦΙΑ, επικαλούμενος το δημόσιο συμφέρον μιας ανώνυμης εταιρείας, όπως είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, έστειλε επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας την απαλλαγή των 29 κτιρίων που ανήκουν στην ΤτΕ σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Αλλά, όλα και όλα, η οικογένεια του 19χρονου Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου, του συναδέλφου που κομματιασμένο επέστρεψαν στη μάνα και στο πατέρα του, μέσα σε ένα φέρετρο τυλιγμένο την σημαία.
Πρέπει να πληρώσει…
Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του εκλιπόντος όχι μόνο τους κόβουν τη μείωση πολυτέκνου από τη ΔΕΗ, επειδή πλέον, όπως τους λένε… είναι τρία παιδιά, αλλά και τα χρήματα που πήρε η οικογένεια ως ελάχιστη αποζημίωση για το θάνατο του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, φορολογήθηκαν από το κράτος. Όπως αναφέρεται σε επιστολή της αδελφής του 19χρονου, τα χρήματα της αποζημίωσης για τον θάνατο του ανθρώπου τους, που το Ελληνικό Δημόσιο, «κοστολόγησε» στις 13.000 ευρώ, φορολογήθηκαν, με την «εφορία να παίρνει τα 3.000 ευρώ πριν μπουν στο λογαριασμό της οικογένειας», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η οικογένεια ενημερώθηκε από την ΔΕΗ, πως πλέον δεν δικαιούνται την έκπτωση ως πολύτεκνοι καθώς πλέον δεν είναι τέσσερα τα παιδιά αλλά… τρία!

Επιστολή αδελφής Φώτη Ανδρικόπουλου:
«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.
Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα και δεν είμαστε τέσσερα.
Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.

ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. 
Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…».

Εμείς να θυμίσουμε ότι το πόρισμα της σχετικής ΕΔΕ ακόμη δεν έχει βγει!

Ούτε επίσης απαντήθηκαν ποτέ τα τρία συγκεκριμένα ερωτήματα που θέσαμε οι συνάδελφοι του και εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
1. Τι ειδικότητα είχε ο άτυχος 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος; Ήταν ολμιστής; Αν όχι, είχε περάσει ειδική εκπαίδευση για την χρήση αυτού του φονικού όπλου, όπως κατέληξε για τον ίδιο και τους συναδέλφους του;

2. Ο Φώτης Ανδρικόπουλος είχε αιτηθεί επανειλημμένα αδείας και δεν του χορηγούνταν; Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων Πεζοναυτών αλλά και πολιτών, ο Φώτης που σε 15 μέρες απολύονταν, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ζήτησε άδεια και του την αρνήθηκαν. Όταν επέστρεψε από την απόσπαση του στα ΚΑΑΥ στο Μαλάκι, έξω από το Βόλο, του είπαν όχι και τον έστειλαν στην άσκηση Απόβασης, αλλά και μετά το πέρας αυτής, όταν αιτήθηκε ξανά, του την αρνήθηκαν για να συμμετάσχει στη φονική άσκηση στο Πεδίο Βολής στις Γλαφυρές Βόλου.

3. Οι Πεζοναύτες συνάδελφοι των δολοφονημένων Γ.Ορφανίδη ΕΠΟΠ Λοχία 33 ετών, Αν.Μεζάλα ΕΠΟΠ Λοχία 34 ετών και Φώτη Ανδρικόπουλο Δεκανέα 19 ετών, αναφέρονται σε άσχημη συντήρηση των όπλων. Μάλιστα, λίγο πριν αρχίσει η άσκηση οι στρατιώτες είχαν ενημερώσει τους αρμόδιους αξιωματικούς ότι τα όπλα είναι «πολύ βρώμικα, γεμάτα πυρίτιδα». Οι ενστάσεις τους δεν ελήφθησαν υπόψη....

Η άσκηση έγινε κανονικά για χάρη του Αξιόμαχου, με τα γνωστά οδυνηρά αποτελέσματα!

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, 
ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ τους ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ…

Aυτός είναι ο Στρατός... Αυτό είναι το Αστικό τους Κράτος.. Και φυσικά αντίστοιχος είναι ο αστικός κόσμος που υπηρετούν.
Όμορφος κόσμος Αστικός, με τη διαφθορά, την εκμετάλλευση και την καταπίεση φτιαγμένος!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: