Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ

της Άλμα

Σήμερα δύο τηλεοπτικά κανάλια είχαν όλο το πρωί σε απευθείας μετάδοση το βασιλικό γάμο στη Βρετανία.Το ένα ήταν το STAR το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τέτοιες γκλαμουριές. Το άλλο κανάλι ήταν ο SKAI. Πώς ένα τόσο "σοβαρό" κανάλι ασχολήθηκε με τέτοιες σάχλες για τόσες ώρες με τη δικαιολογία του "γάμου της χρονιάς";...
Φαίνεται στα πλαίσια της φιλοκυβερνητικής του προσπάθειας,θέλει να μας κάνει να ξεχαστούμε προσφέροντάς μας θεάματα. Μόνο που ξεχνά τον άρτον,ο οποίος εξακολουθεί να μας λείπει.
Αφού λοιπόν τον παντρέψαμε τον Ουίλι και ξενοιάσαμε (το φιλί μόνο,καθυστερούσε πολύ και το χάσαμε)μπορούμε τώρα να ξανασυγκεντρωθούμε στα καθ'ημάς.
Πάντως, μπράβο στο ΚΚΕ που βγήκε και τους τα είπε:
«Αηδία και αποστροφή προκαλεί η απίστευτη προβολή στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες δεινοπαθούν από την ανεργία και τη φτώχεια, του γάμου των απομειναριών του μεσαίωνα τον οποίο η ιστορικά ξεπερασμένη αστική τάξη της Βρετανίας και της Ευρώπης τιμά και επιδεικνύει προκλητικά. Αυτοί να χαίρονται τη σήψη τους, οι λαοί όμως έχουν χρέος να ξεμπερδεύουν μαζί τους»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή χώνεψη αν σας στάθηκε βαρύ στο στομάχι!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ασχοληθηκαν τοσες ωρες τα καναλια? Τι ηθελαν να μην πουν?

Ανώνυμος είπε...

Για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους, θα πρέπει να πούμε πως η Βασιλική Οικογένεια στην Αγγλία, έχει κάποια βαρύτητα, και ξεχωριστό σεβασμό. Δεν έχει όμως τα προνόμια που είχε εδώ η πρώην Βασιλική Οικογένεια , και ειδικά η μακαρίτισσα Φρειδερίκη, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Καλός κατά τη γνώμη μου η τηλεόραση έδειξε τη διαδικασία του γάμου, άλλωστε μην ξεχνάμε πως την παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Πάντως ήτανε γεγονός σοβαρότερο , από αυτά που κατά καιρούς τρώμε στη μάπα, για την Μενεγάκη , για την Τζούλια, για τον Μάταιο, για το αν γέννησε η Σκορδά και χίλιες άλλες αηδίες.

Ανώνυμος είπε...

Τις περισσοτερες φορες δεν αναφερονται σε αποφασεις που αφορουν τους Ελληνες πολιτες και αυτα που τους επιφυλασουν οι ¨"αξιοτιμοι" πολιτικοι μας για οσα τους αφορουν και....τοσες ωρες πια αυτος ο γαμος? οσο για Μενεγακη και....τις αλλες και αυτες για τους ιδιους λογους τις δινουν τον αναλογο χρονο,απλα δεν ανοιγουμε τοτε την TV.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα ΜΜΕ αναφέρονται στον δικό μας τον Κωνσταντίνο ή τα παιδιά του (για να μην πω Πρίγκηπες και παρεξηγηθούν πολλοί) ξυνίζουμε τα μούτρα μας. Τον προχθεσινό γάμο όμως καθήσαμε και τον είδαμε όλοι και περιμέναμε και το φιλί. Τόσο ανώμαλοι είμαστε. Λες και ο τέως ή τα παιδιά του θα μας κάνουν τίποτα....Ή έχει κάποια διαφορά η Βασιλεία από την οικογενειοκρατία Καραμανλή- Παπανδρέου. Αυτοί κι αν μας έσωσαν..