Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Η ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΑΝΤΕΞΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΗΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!!

Το δούλεμα των Πασόκων δεν έχει τελειωμό. Τους ακούς να λένε μεγάλες κουβέντες χρόνια τώρα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο έθνος και στην πατρίδα και λες ότι πρόκειται για πολιτικούς υψηλού επιπέδου ώσπου ήρθε η ώρα της χρεοκοπίας και αποκαλύφθηκε η γύμνια τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δουλέματος που πάει σύννεφο είναι η περίπτωση..Σχοιναράκη. Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη- Ηλιάκη μετά από δυο θητείες στη Βουλή και μια ως νομάρχης Ηρακλείου και αφού απέτυχε να εκλεγεί στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές επέστρεψε ως όφειλε στη δουλειά της.
Η Σχοιναράκη- Ηλιάκη είναι δασκάλα και ανέλαβε την ΣΤ΄ Τάξη στο 43ο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου μόλις πριν από ένα μήνα, στις 20 Μαρτίου 2011.
Τότε, και με αφορμή την επιστροφή στη δουλειά της έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στον τύπο της Κρήτης: «ο τόπος έχει ανάγκη για προσφορά και εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να επαναπαυθώ στις δάφνες της πολιτικής μου πορείας. Αυτή είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου και εδώ μπορώ να προσφέρω».Και αφού δε μπόρεσε να επαναπαυθεί στις δάφνες της πολιτικής της δράσης η Ευαγγελία φαίνεται ότι δε μπόρεσε να επαναπαυθεί ούτε στην έδρα της ΣΤ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου και αφού πρόσφερε επί ένα μήνα στους μαθητές τα φώτα της την κάλεσε ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου κοντά της.
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σήμερα «Αποσπάται από 01.05.2011 η Ευαγγελία Σχοιναράκη - Ηλιάκη του Διογένη, εκπαιδευτικός της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, σε θέση Ειδικού Συμβούλου, στη Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων, στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού».Δεν άντεξε την αίθουσα η Ευαγγελία και είπε να προσφέρει τα φώτα της στη χώρα ολόκληρη ως ειδική σύμβουλος του Παπανδρέου. Τώρα, τι ακριβώς κάνει αυτή η Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων θα σας γελάσω και δε το θέλω.
Η Πασοκική κουλτούρα είναι γνωστή. Τα στελέχη του βαθέως κόμματος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποκαθίστανται (δηλαδή αράζουν) στο κράτος είτε ως σύμβουλοι είτε ως υπάλληλοι του κόμματος είτε με άλλη ιδιότητα και στην ουσία μετατρέπονται σε αργόμισθους χωρίς ουσιαστική προσφορά.
Κατά τα άλλα, ο Ραγκούσης φέρνει σήμερα νομοσχέδιο που ζητά από τους δημόσιους υπαλλήλους να αυξήσουν το ωράριο εργασία κατά τρεις ώρες, τους ζητάει να γίνουν πιο αποδοτικοί και άλλα τέτοια ωραία. Τι θα κάνει όμως Ραγγούσης για φαινόμενα τύπου Ευαγγελίας που αντί να βρίσκεται στο σχολειό της βρίσκεται δίπλα στον Παπανδρέου λες και κατέχει το μυστικό του Συντονισμού της Ομάδας Ειδικών Προτεραιοτήτων μόνο αυτή και κανείς άλλος…

ΥΓ: Εντός των ημερών θα ασχοληθούμε κάνοντας ρεπορτάζ ώστε να διαπιστώσουμε ποια από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε κρατικές θέσεις, πόσα βρίσκονται αποσπασμένα σε άλλα αντικείμενα από αυτά για τα οποία πληρώνονται, πόσα αναβαθμίστηκαν στις δουλειές τους κλπ. Έχει ενδιαφέρον, να είστε σίγουροι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα.ΕΕΕΕ δεν γινομαστε κρατος ουτε και τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι ρε Παπαδόπουλε!!!

Ανώνυμος είπε...

λεφτα τελικα υπαρχουν.Μυαλα ?

Ανώνυμος είπε...

λεφτα τελικα υπαρχουν.Μυαλα ????????

Ανώνυμος είπε...

δεν ντρεπετε λεω εγω... σχοιναρακη, πρεπει να ντρεπεσε αλλα συντομα θα ακουσεις και εσει τις λεξεις: προδοτρια, κουφαλα ερχετε η κρεμαλα"