Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝ.ΚΛΩ: ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!


Για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι- όμηροι της ΕΝ.ΚΛΩ εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον εμπαιγμό που υφίστανται από την Κυβέρνηση. Στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσαν σήμερα το μεσημέρι στο εργοστάσιο του Στενήμαχου μίλησαν με σκληρά λόγια κατά του πολιτικού προσωπικού και καταφέρθηκαν ονομαστικά κατά των βουλευτών, των υπουργών και του ίδιου του Πρωθυπουργού και τόνισαν ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νομό.
"Κρύβονται οι βουλευτές, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο". Για την Θ. Τζάκρη είπαν..ότι μίλησε απαξιωτικά για τον αγώνα τους και επισήμαναν ότι θα πρέπει ο Πάγκαλος να μην επικαλεστεί ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα κάνουν. "Να ξέρει ο Πάγκαλος ότι δεν είμαστε ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΠΑΜΕ, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είμαστε. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. Είναι ανέπιθύμητοι όλοι τους", είπε ο εκπρόσωπος του εργοστασίου της Πέλλας.
Κατηγόρησαν τη διοίκηση της ΕΝ.ΚΛΩ που είναι διορισμένη από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το ένα μέλος της είναι και σύμβουλος της υπουργού Κατσέλη, ότι έχουν ίδιον όφελος και παραμένουν στη διοίκηση και δε παραιτούνται αφού δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.

"Οι βουλευτές μας στην Ημαθία θέλουν ξύλο. Μας παρακαλούσαν από την ΠΑΣΚΕ όταν ήρθε ο Ραγγούσης να μην κάνουμε τίποτα και τον ενοχλήσουμε", είπε ένας συνδικαλιστής και συμπλήρωσε ότι "ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ κρύβεται συνεχώς" και ύψωσε τους τόνους και σκλήρηνε τους χαρακτηρισμούς τους λέγοντας για τους κυβερνητικούς βουλευτές της Ημαθίας ότι "όλοι τους είναι για ξύλο, έπρεπε να πάμε στα γραφεία τους και να τα σπάσουμε. Όταν είναι να πλησιάσει κάποιος υπουργός τρέχουν από δω κι απο κει να μην τους πλησιάσει κανένας, τρέχουν σαν τα μαϊμούνια. Καραγκιοζάκια είναι"!!
Έκλεισαν τη συνέντευξή τους οι εργαζόμενοι λέγοντας ότι την Κυριακή θα είναι στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος της Νάουσας και θα διαμαρτυρηθούν στα κυβερνητικά στελέχη που θα έρθουν για τον εμπαιγμό που υφίστανται.
Το βίντεο είναι από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: