Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΚΑΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ

της Άλμα

Και μια είδηση για να γελάσουμε. Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου βραβεύτηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την σταθερή αντικαπνιστική του στάση και για την πίεσή του να υποστηρίξει τα μέτρα παρά τις αντιδράσεις ορισμένων οργανωμένων συμφερόντων.Ουδέν σχόλιο μέχρι εδώ, μόνο γελάμε......
Όπως ανακοινώθηκε στη Μόσχα στο πλαίσιο της πρώτης παγκόσμιας διάσκεψης υπουργών Υγείας, το εν λόγω βραβείο είναι η υψηλότερη διάκριση του ΠΟΥ για τον περιορισμό του καπνίσματος και σύμφωνα με το σκεπτικό του, "ήταν μια σημαντική πράξη πολιτικού θάρρους η επιχειρηματολογία και η σταθερή υποστήριξη εν δυνάμει μη δημοφιλών μέτρων, παρά την αντίδραση οργανωμένων συμφερόντων και σε περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση υιοθετούσε μέτρα αυστηρής λιτότητας με σκοπό τη μείωση του δημόσιο χρέους και την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση".

Αντε καλά ο ΠΟΥ πέφτει μακριά και ας πούμε ότι δεν ξέρει για τον ανεφάρμοστο αντικαπνιστικό νόμο. Αναρωτιέμαι ο Γιώργος πώς θα δεχτεί ένα τέτοιο βραβείο; Δεν θα ντραπεί; Σιγά να μην ντραπεί. Εδώ δεν ντρέπεται για όλα όσα κάνει,θα τον πιάσουν τώρα οι ντροπές; Άλλωστε γιατί να ντραπεί; Μήπως έχει πάρει χαμπάρι ότι συνεχίζεται το ντουμάνι; Όχι βέβαια. Όπως δεν λέει να καταλάβει (;)που συνεχίζει να οδηγεί τη χώρα και να κάνει πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: