Σάββατο 30 Απριλίου 2011

1η ΜΑΗ 2011 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

1Η ΜΑΗ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, 10.30ΠΜ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΗ!

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα της εργατικής τάξης σε όλο το Πλανήτη σε μια περίοδο που οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους προσπαθούν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες μας, με φτώχεια, λιτότητα, ρατσισμό. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ....
επιτίθεται στα εργατικά δικαιώματα με απολύσεις, κόψιμο μισθών, κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων ενώ πάει να φορτώσει τις ευθύνες για τη χειροτέρευση της ζωής και τη φτώχεια στους μετανάστες!
Ο Καρατζαφέρης ως νέος Χίτλερ δηλώνει ότι «θα απελάσω ένα εκατομμύριο επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και θα βουλιάζω τα καράβια των προσφύγων στα σύνορα». Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν τις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις στις γειτονιές ενώ ένας υποψήφιος βουλευτής τους και ιδιοκτήτης μαγαζιού στον Άγιο Παντελεήμονα έχει πάει φυλακή για δολοφονίες! Είναι ο ίδιος που συνελήφθη να έχει όπλο σε «περιπολία κατοίκων» ενώ παρακολουθούσε αντιρατσιστική συγκέντρωση!
Η ελπίδα μας είναι οι επαναστάσεις στη Μ.Ανατολή και τη Β.Αφρική, είναι οι αγώνες για τη ανατροπή του Μνημονίου ΕΕ-ΔΝΤ στη Ελλάδα με απεργίες για τη παύση πληρωμής του χρέους στους Τραπεζίτες. Παλεύουμε για να σταματήσει ο πόλεμος και η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη, για να μπει τέλος στη κατοχή στο Αφγανιστάν, στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στη Αφρική, την Ασία, τη Μ.Ανατολή.
Αγωνιζόμαστε για άσυλο στους πρόσφυγες ενάντια στη κοροϊδία της κυβέρνησης που αναγκάστηκε εξ αιτίας των απεργιών πείνας στα Προπύλαια να ανοίξει επιτροπές…χωρίς να δίνουν όμως άσυλο. Θέλουμε ανοικτά σύνορα και όχι τη FRONTEX των δολοφόνων, όχι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όχι τον αποκλεισμό στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας λόγω του Δουβλίνο-2.
Αγωνιζόμαστε για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, για πλήρη πολιτικά, θρησκευτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Κανένας εργαζόμενος με μαύρη και απλήρωτη δουλειά. ΟΙ Δήμοι να αναλάβουν τη νομιμοποίηση της εργασίας των μικροπωλητών και των συλλεκτών πρώτων υλών από τα σκουπίδια.
Αγωνιζόμαστε για να σταματήσουν οι ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις στις γειτονιές.
Μαζί με όλους τους εργάτες αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε τον κόσμο, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, πόλεμο, ρατσισμό!

Κινηση ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: