Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΓΛΑΣΤΡΕΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ως τελευταία ευκαιρία του Γ. Παπανδρέου να πείσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει στην διάλυση του κράτους και των κατακτήσεων δεκαετιών του λαού λέγεται ότι είναι το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που θα συνεδριάσει ειδικά για το σκοπό αυτό.
Μάλιστα, έχει ήδη αναπτυχθεί σχετική σεναριολογία ότι ο γραμματέα του Ε.Σ Καρχιμάκης θα φροντίσει ώστε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ..βρει κατάλληλο κλίμα υποστήριξης των κυβερνητικών πολιτικών που ως γνωστόν είναι επιταγές της τρόικας.
Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχουν διαφωνίες και έντονες ορισμένες φορές αντιπαραθέσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ οι οποίες εκφράζονται σε νομοσχέδια που φέρνει είτε το Υπουργείο Οικονομικών είτε η Τ. Μπιρμπίλη.
Οι αντιδράσεις είναι καταγεγραμμένες και ανησυχούν ως ένα βαθμό τον πρωθυπουργό που προκρίνει τη λύση της κομματικής αναβάπτισης των μέτρων ώστε και οι βουλευτές να πειθαρχήσουν και να πάψουν να δημιουργούν προβλήματα και προ πάντων να μη δημιουργήσουν προβλήματα στις 15 Μαΐου που θα κληθούν να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΩστόσο, θα πρέπει να αναφερθούμε και στο όργανο αυτό που υποτίθεται ότι εκφράζει το κομματικό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ και εν πολλοίς τις τοπικές κοινωνίες.
Στο όργανο αυτό σπανίως ακούγονται άλλες, εκτός γραμμής, φωνές αφού η πλειοψηφία των στελεχών είτε είναι κομματικοί υπάλληλοι, είτε είναι κρατικοί υπάλληλοι που διορίστηκαν μέσω του ΠΑΣΟΚ και μόνο, είτε είναι με κάποιο τρόπο εξαρτημένοι από το κράτος..
Καλούνται τώρα όλοι αυτοί να παίξουν το ρόλο της προωθημένης φάλαγγας του ΠΠαπανδρέου ώστε να περάσει τα μέτρα στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα και θα δούμε τα σόου τόσο του Παναγιωτακόπουλου όσο και των υπολοίπων που αρέσκονται σε ανέξοδα λογύρδια να βγαίνουν και να το παίζουν βασιλικότεροι του βασιλέως. Θα στηρίξουν μετά πάθους την κυβερνητική πολιτική και θα κάνουν διαγωνισμό ποιος θα χειροκροτήσει περισσότερο τον άνθρωπο που ως εντολοδόχος της Τρόικας οδηγεί σε πλήρη απορρύθμιση τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: