Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

NEA ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

-ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
Τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη επισκέφθηκε στο γραφείο της την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου.
Ο Πρόεδρος του Αναστάσιος Βασιάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους του Ομίλου, για την ουσιαστική βοήθειά της στην προσωρινή έστω αναστολή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργείων ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Είναι γνωστό ότι η απόφαση αυτή αφορούσε την εκμετάλλευση λατομικού χώρου έκτασης 540,975 στρεμμάτων στην περιοχή Ξηρολίβαδο του Δ.Δ. Κουμαριάς του Δήμου Βέροιας, από την εταιρεία «ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε».
«Είναι ευχάριστη αυτή η εξέλιξη αφού μας δίνει χρόνο για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ξ. Παράλληλα ο κ. Βασιάδης κοινοποίησε στη Δήμαρχο, ένα νέο υπόμνημα διαμαρτυρίας για το ίδιο θέμα, που ετοίμασε ο Όμιλος, με αποδέκτες το νέο Πρωθυπουργό και τους νεοεκλεγέντες αρμόδιους Υπουργούς.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πλαίσιο των περαιτέρω ενεργειών του Δήμου με στόχο την τελική επιτυχή ακύρωση ή αναστολή της Κ.Υ.Α., η Δήμαρχος πρότεινε να πραγματοποιηθεί και νέα ευρεία σύσκεψη παρουσία και των Βουλευτών του Νομού.
Στη σύσκεψη αυτή ή οποία προγραμματίστηκε να γίνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, θα ενημερωθούν οι Βουλευτές για τις πρόσφατες εξελίξεις και το ιστορικό της όλης υπόθεσης, ώστε να συντονιστούν οι κινήσεις όλων των φορέων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ

ΣΥΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑN;

Ανώνυμος είπε...

TON KALAFATH REEEEEE....