Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

"ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ" ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Εμείς, οι οποίοι διατελέσαμε Δημοτικοί Σύμβουλοι της Βέροιας, δηλώνουμε ότι δεν θα λάβουμε μέρος στην εκδήλωση, που διοργανώνετε για να τιμήσετε Δημάρχους και Δημοτικούς Σύμβουλους κατά τα 90 χρόνια λειτουργίας του Δήμου, διότι θεωρούμε προκλητικό και επικίνδυνο, να τιμώνται από κοινού και να ταυτίζονται, όσοι με νύχια και με δόντια, αλλά και με αίμα, υπερασπίστηκαν λαϊκά στρώματα και ελευθερίες, μαζί με Γερμανοντυμενους και διορισμένους, από δικτατορίες, που αντιστρατεύτηκαν τα δικαιώματα του λαού και επιχείρησαν να κάψουν το αγωνιστικό του φρόνημα.
Στιόκας Ιωάννης
Κωνσταντίνου Θωμάς
Ορφανίδης Γιώργος Α
γαθαγγελίδης Πέτρος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ;

aparatirytos@yahoo.gr είπε...

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ "ΤΑΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ως τίποτα δεν έχεις αντικείμενο εργασίας, όταν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να ασχοληθείς, παρευρίσκεσαι σε εορτάς και βραβεύσεις.
Θέατρα και σαλόνια, ομηλίες και παπαριές γενικώς.