Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΝΑΟΥΣΑ- ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΟΥ 2010

Με θέμα τη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Αποκριάς, τις οποίες θα διοργανώσει ο Δήμος και η Κ.Ε. ΔΗΠΟΝ το διάστημα από 4 έως 15 Φεβρουαρίου 2010, έγινε την Τετάρτη (21/10) στα Γραφεία της Κ.Ε. ΔΗ.Π.Ο.Ν. η πρώτη σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής.
Ο Δήμαρχος Αν. Καραμπατζός στην εισήγησή του, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε την Αποκριά το κορυφαίο πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός της Νάουσας, το οποίο τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει και στηρίζει ο Δήμος, αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της (δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», παράδοση, αυθόρμητο γλέντι, σάτιρα κλπ.).
Τόνισε ότι η διοργάνωση της Αποκριάς είναι μια συλλογική προσπάθεια, την οποία πρέπει να υποστηρίζουν οι φορείς, οι σύλλογοι και οι επαγγελματίες της πόλης. Εξήρε τη συστηματική και μεθοδική δουλειά που έγινε από την Οργανωτική Επιτροπή το 2009, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κ. Περισοράτη και όλα τα μέλη και στελέχη του ΔΗΠΟΝ και του Δήμου, λέγοντας ότι «ο πήχης κάθε χρόνο ανεβαίνει ψηλότερα».
Για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2010 είπε ότι, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην παράδοση, τη σάτιρα με επίκεντρο το δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που είπε φέτος(2011) είναι γκαρμπόν με αυτά που είπε πριν απο 2 χρόνια.
Δήμαρχε πρέπει να αλλάξεις ρεπερτόριο !!!!!!!!