Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΛΚΑΣ: ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Μετά την επιτυχή μάχη του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, ο νέος βουλευτής του Κινήματος Άγγελος Τόλκας δήλωσε τα εξής:
"Συμπολίτισσες και συμπολίτες, η 4η Οκτωβρίου αποτέλεσε την ημέρα της μεγάλης αλλαγής για τη χώρα. Οι πολίτες του τόπου επέλεξαν να δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Γιώργο Παπανδρέου και στο ΠΑΣΟΚ. Είναι γνωστό ότι περίοδος χάριτος δεν υπάρχει. Τα διογκούμενα προβλήματα του τόπου απαιτούν άμεσες λύσεις.
Οι εκλογές τελείωσαν την Κυριακή. Από σήμερα σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά για την ανάταση της Ημαθίας.
Όλα αυτά για τα οποία μιλήσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πρέπει να πάρουν σάρκα και οστά το επόμενο διάστημα.
Ευχαριστώ όλους σας για την στήριξή σας και τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια για αλλαγή και ανανέωση στην Ημαθία. Ακόμη, ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιούς μου για τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.
Προσωπικά δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου.
Με αίσθημα ευθύνης και συλλογικότητας παλέψαμε μέχρι σήμερα και θα παλέψουμε όλοι μαζί από αύριο για μια καλύτερη Ημαθία.
Για την Ημαθία που όλοι μας θέλουμε".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Άγγελε!

Ανώνυμος είπε...

φόρα κοντομάνικα Άγγελε