Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ της Ημαθίας Μιχάλη Χαλκίδη που καταφέρεται εναντίον του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Ο βουλευτής θέτει σειρά ζητημάτων που αν μη τι άλλο θα πρέπει να απασχολήσουν τα κομματικά όργανα του νομού αλλά και τα κεντρικά.
Εντύπωση προκαλεί η περιγραφή που κάνει ο βουλευτής του προεκλογικού αγώνα του συναδέλφου του αλλά και ο χαρακτηρισμός που δίνει -βούρκος- για τη ΝΔ στο νομό Ημαθίας.
Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα δεν είδαμε αντίδραση από την πλευρά του κ. Τσαβδαρίδη. Ίσως μέσα στην ημέρα δοθεί ανακοίνωση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι μία. Χαλκίδης πρώτος σε σταυρούς και Βουλευτής ,
Τσαβδαρίδης δεύτερος και υπάλληλος του ΣουπερΜαρκετά. Χαίρεται....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που απάντησε απο πάνω είναι το τσιράκι του Χαλκίδη....άλλωστε ο Χαλκίδης πέθανε!!!!!
Έφαγε γερή σφαλιάρα απο τον Τσαβδαρίδη....

aparatirytos@yahoo.gr είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕ ΩΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ,ΕΝΟΙΩΣΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.......""12000"" ΣΤΑΥΡΟΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..........

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά κι έναν καιρό ο Δημούλης εξελέγη Δήμαρχος με μία ψήφο διαφορά,και διοίκησε για 8 χρόνια. Ο δε Πουρλιοτόπουλος Φ.συνέχισε τη δουλειά του στο οδοντιατρείο και δεν ξαναασχολήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιός είναι τσιράκι κάποιου φαίνεται.Βεβαίως έφαγε γερή σφαλιάρα ο Χαλκίδης , αλλά όχι από τον Τσαβδαρίδη. Από το Πασόκ την έφαγε. Βεβαίως έκανε πολύ σκληρό αγώνα ο Τσαβδαρίδης άσχετα αν στο τέλος δεν τα κατάφερε. Βεβαίως αύξησε το ποσοστό του κατά 80% , λέω εγώ και μπράβο του. Αλλά και βεβαίως ο Χαλκίδης είναι στη Βουλή και δεν πέθανε.