Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας. Όπως ήταν αναμενόμενο οι παρατάξεις της μειοψηφίας έθεσαν σειρά ζητημάτων στη διοίκηση του δήμου. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ν. Γκαβαρδίνας ζήτησε να πληροφοροθεί για το πότε ο δήμος θα αποκτήσει επιχειρησιακή επάρκεια όπως η Βέροια και η Νάουσα και η απάντηση του δημάρχου ήταν "από την 1η Ιανουαρίου 2010". Επίσης ετέθη το θέμα της άρδευσης των χωραφιών του οικισμού Νησελίου, η στέγη του αγροτικού ιατρείου Νησελίου, η πορεία εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο κλπ.

Από την πλευρά του ο Δ. Παράσχος, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, έθεσε το ζήτημα του ύψους των τροφείων στον δημοτικό παιδικό και βρεφικό σταθμό. Η απάντηση της προέδρου Ν. Σπανού και του δημάρχου ήταν ότι είναι πολύ πιο χαμηλά από τους ιδιωτικούς και έχουν ευθεία συνάρτηση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που είναι υψηλού επιπέδου.

Δείτε αναλυτικά τη συζήτηση στο πρώτο μέρος του βίντεο με τις ερωτήσεις των κ. Γκαβαρδίνα και Δ. Παράσχου. Ακολουθεί το δεύτερο μέρος με την τοποθέτηση του Φ. Καραγιάννη και τέλος το τρίτο με τις απαντήσεις του δημάρχου.

.-Ακολουθεί το τρίτο μέρος με τις απαντήσεις του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος με τις απαντήσεις του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου?????
που είναι ντε ???

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗ... ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ...ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΑ...ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΟΜΑΔΑ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφεται τίποτα για τα ερωτήματα που έθεσε ο Κύριος Καραγγιάννης ,πρώην Πρόεδρος Νησίου, για τα γήπεδα Νησίου που παραδόθηκαν σε ιδιώτη χωρίς σύμβαση και ο οποίος εκμεταλλεύεται και το Κυλικείο εκτός από τις συνδρομές πο παίρνει από τα παιδιά; Τα αποδυτήρια ποιος τα φτιάχνει; Υπάρχει οικοδομική άδεια ή χτίζουμε για να έχουμε πελατεία στο Κυλικείο και το χειμώνα; Και ο Δήμος τι κάνει; Ηαντιπολίτευση τι κάνει;