Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝΔΙΑΣ- «Η έννοια «νομιμότητα» δεν υφίσταται για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για «παράδοξη σύμπλευση» με τη Χρυσή Αυγή κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς - και στην οποία κάνει λόγο για «συστηματική συγκάλυψη εγκληματικών ενεργειών και κρουσμάτων ρατσιστικής βίας από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής» - το γραφείο τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κάνει λόγο για παράδοξη σύμπλευση του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αντιδρούν στην...
επιχείρηση «Ξένιος Ζευς».
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς η έννοια «νομιμότητα» δεν υφίσταται, την οποία επιμελώς αποφεύγει σε κάθε ανακοίνωσή του, όπου μονότονα επαναλαμβάνει τα ίδια αβάσιμα επιχειρήματα.

Αλλά αν μη τι άλλο αποτελεί μνημείο θρασύτητας να εξαπολύει κατηγορίες το συγκεκριμένο κόμμα για… ανοχή στις «μαφίες» που δρουν στον Άγιο Παντελεήμονα, αφού προηγουμένως αντιδρούσε και εξακολουθεί να αντιδρά στην επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στη συγκεκριμένη περιοχή, όπως ακριβώς αντιδρά η Χρυσή Αυγή, σε μία παράδοξη σύμπλευση.

Για τον ίδιο λόγο - και αφού πρόσφατα τάχθηκε  επισήμως με ανακοίνωση της «Επιτροπής Δικαιωμάτων του κατά της αποκάλυψης των ονομάτων ταραχοποιών και κουκουλοφόρων - ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να τάσσεται ανερυθρίαστα με όσους συμπλέκονται στους δρόμους, από το ένα άκρο του πολιτικού συστήματος εναντίον του άλλου.

Να υπενθυμίσουμε στους ανιστόρητους ότι αυτό ακριβώς συνιστά τον κίνδυνο για επανάληψη των φαινομένων τύπου Βαϊμάρης, από τους εξτρεμιστές του πολιτικού συστήματος.

Αλλά τον συγκεκριμένο κίνδυνο για το δημοκρατικό μας πολίτευμα, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη είναι αποφασισμένο να τον αποτρέψει, με την στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών.

Ο ελληνικός λαός, με την ωριμότητα που επιδεικνύει, απαιτεί την επιβολή της νομιμότητας προς πάσα κατεύθυνση. Και αυτό θα πράξουμε, αδιαφορώντας για τους αμετανόητους νοσταλγούς ολοκληρωτικών καθεστώτων που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα ή για τους πολιτικούς μέντορες των πάσης φύσεως «μπαχαλάκηδων».


http://www.lifo.gr/now/politics/17065

1 σχόλιο:

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

ο Δενδιας-εχοντας στενο συγγενη στη τελευται χουντα της Ελληνικης ιστοριας-καλα θα κανει να κρυβεται..οταν τελειωσει με την απολογια του στους συστημικους υπηρετες της χρυσης αυγης-και αφου πλυνει το βρωμικο απο τα σκανδαλα των κυβερνησεων που συμμετεχει στομα του-ας αποφανθει ΤΙ τελικα εκπροσωπει στην πολιτικη ζωη του τοπου-το ΠΑΡΕΛΘΟΝ του 'η το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ που μας ετοιμαζει.