Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Συνελλήφθη 58χρονος για χρέη 2,5 εκ €

Συνελήφθη σήμερα (17.09.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός 58 ετών, ομόρρυθμο μέλος κατασκευαστικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο...
ποσό των 2.507.599,64 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Ονομα δεν έχει ο τύπος ?

Ανώνυμος είπε...

Διαφήμιση :
'Ελληνας φοροφυγάς στην Αλεξάνδρεια με Χ γράμματα!
Ποιος είναι ρε φούστη μου?
χααχααχαχαχααχ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Τον συλλάβανε κι αύριο θα είναι έξω... Υπάρχει όμως κι άλλο ζήτημα. Ο (εκάστοτε) έφορος δεν ήξερε οτι αυτός ο τύπος χρωστάει; Πώς λειτουργούσε τόσα χρόνια; Πώς θεωρούσε στοιχεία; Πώς έπαιρνε ενημερότητα; Ποιά είναι η δουλειά του, για την οποία μάλιστα αμοιβόταν πλουσιοπάροχα, για να μην είναι ευάλωτος στη διαφθορά; Ο κλεφτης κι ο απατεώνας φυσικά είναι ο φοροφυγάς. Χωρίς τη σαπίλα που επικρατεί στο δημόσιο όμως δεν θα υπήρχαν τέτοια φαινόμενα. Οσο ο ελεγκτής μοιράζεται τη "λεία" με τον ελεγχόμενο,κι όσο η διαφθορά θα παραμένει ατιμώρητη, το πλιάτσικο θα συνεχίζεται...