Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Eκατοντάδες Έλληνες, Παλαιστίνιοι και άλλοι Άραβες συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του ισραηλινού υπουργού Πολέμου και εγκληματία πολέμου, Εχούντ Μπαράκ.
Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από ομάδες ... αλληλεγγύης και αντιπολεμικές ομάδες μαζί με παλαιστινιακές οργανώσεις:

"Al Awda" Επιτροπή για το Δικαίωμα στην Επιστροφή, Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση, Σύλλογος Αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό-Ιντιφάντα, Περιεκτική Δημοκρατία, Ένωση Παλαιστινίων εργαζομένων, Δίκτυο αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο.

Κάλεσμα για διαμαρτυρία στο ίδιο μέρος απήυθυνε επίσης το ελληνικό Καράβι για τη Γάζα, απαιτώντας τη σύλληψη του Εχούντ Μπαράκ, όχι μόνο ως εγκληματία πολέμου, αλλά και ως κύριου υπεύθυνου για την επίθεση κατά του Στόλου της Ελευθερίας το 2010. Απαίτησαν επίσης και την επιστροφή όλων των ελληνικών πλοίων που έχουν κλαπεί από το ισραηλινό ναυτικό. Η διαμαρτυρία υποστηρίχθηκε και από διάφορες αριστερές πολιτικές ομάδες και συνασπισμούς.



πηγή: ΟΜΝΙΑ TV

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οσοι δεν γνωριζουν ας ψαξουν να δουν τι εστι αυτος ο κρεοπωλης ανθρωπινων ψυχων. Και εμεις τον φιλοξενουμε στην πατριδα μας.