Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΘΑΥΜΑ!! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς. Η Εκκλησία της Ελλάδας δια του Αρχιεπισκόπου εκφράζει την συμπαράστασή της στον Εφραίμ που βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.
Μάλιστα ο Ιερώνυμος θα τον επισκεφτεί συμβολικά στις φυλακές θέλοντας να δώσει το μήνυμα σε όσους δικαστές και... πολιτικούς δεν το καταλάβουν με την πρώτη, με την ανακοίνωση της ΔΙΣ που ήδη βγήκε στη δημοσιότητα και συμπαρίσταται στον Ηγούμενο των ανταλλαγών δημόσιας περιουσίας με μια λίμνη που σύμφωνα με την πάγια λογική και τους νόμους του αστικού κράτους είναι δημόσιο αγαθό.
Ναι, ο ηγούμενος Εφραίμ αντάλλαξε μια λίμνη που είναι δημόσια περιουσία και με περίεργο τρόπο βρέθηκε να είναι δική του με κρατική περιουσία που άξιζε κάποια εκατομμύρια ευρώ. Ενώ η λίμνη και να του την παραχωρούσε το κράτος δεν του απέφερε ούτε ευρώ κέρδος.
Αυτός ο ηγούμενος βρέθηκε στις φυλακές και η Εκκλησία βρίσκεται στο πλευρό του ως αδίκως διωκόμενος. Γιατί άραγε;

Είναι προφανές ότι ο Ιερώνυμος και οι Μητροπολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι συνδικαλιστές του Θεού στη γη. Αν θέλουν να γίνουν τέτοιοι ας παραιτηθούν από το δημόσιο μισθό τους, ας κρατικοποιηθεί η περιουσία της εκκλησίας και τότε ας λένε ότι θέλουν, ας κάνουν διαδηλώσεις για τους φυλακισμένους παπάδες κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: