Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ- ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ !!

Είναι κορυφαίος συνθέτης. Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες που έχουν τιμηθεί όσο κανείς άλλος. Είναι ο Μίκης Θεοδωράκης.
Όμως, κάποιος δικός του πρέπει να του πει ότι όλα έχουν ένα τέλος και ότι δεν κάνει να εκτίθεται στα γεράματα.
Και το λέω αυτό με μεγάλη θλίψη γιατί διάβασα ότι...
έκανε δηλώσεις όπου ανακοινώνει την εμφάνιση νέου φορέα με την ονομασία "Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση". Δεν του ΄φτασε η ΣΠΙΘΑ που έκανε πριν από καιρό και όργωσε τη χώρα για να την προπαγανδίσει και τώρα φτιάχνει άλλη κίνηση.
Έλεος, ας σεβαστούν οι δικοί του την ιστορία του και ας προστατέψουν την υστεροφημία του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γερος. Ειναι πρωην βουλευτης της ΝΔ.
Ειναι χαζος . Ειναι πολλα ΕΙΝΑΙ.
ΕΣΥ , ΕΓΩ τι κανουμε? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!
Δειχνει οτι ειναι αγωνιστης. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕΣ.
ΣΩΣΤΑ?
Αντε γιατι μαθαμε μονιμος να κατακρινουμε.,
Μακαρι να τον μοιασουμε

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέγεται ηλικιακός ρατσισμός. Μπορεί εσείς κύριέ μου στην ηλικία του Μίκη να μην μπορείτε να εμπνεύσετε (ίσως να μην μπορείτε να εμπνεύσετε και στην ηλικία που είστε τώρα, αν κρίνω από τον τρόπο που γράφετε), αφείστε όμως το Μίκη να κάνει αυτό που κρίνει ο ίδιος και όσοι συμφωνούν μαζί του κι εσείς καθείστε καλύτερα στον καναπέ σας, περιμένετε μήπως σας πετάξουν κανένα ξεροκόματο οι πολιτικοί που υποστηρίζετε και όλα θα πάνε καλύτερα για εσάς είμαι σίγουρη, για την Ελλάδα όμως, αυτό είναι μία άλλη συζήτηση, που απ' ότι κατάλαβα δεν σας ενδιαφέρει καθόλου. Λυπάμαι για λογαριασμό σας και για το επίπεδό σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίκης είναι ο Μίκης...μπορεί να γέρασε αλλά δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται. Μακάρι οι πολιτικοί μας να του έμοιαζαν στο ελάχιστο.Ας παψουμε να κατακρίνουμε ανθρώπους που αν και δεν έχουν φυσικές δυνάμεις παλευουν ακόμα ή μήπως δεν έχουν το δικαίωμα: Διακρίνω μια εμπάθεια στο πρόσωπό του.
Εμείς τι κάνουμε:

ELLHN είπε...

Τα σχόλια δείχνουν ότι υπάρχει ακόμη Ελλάδα. Δεν έσβησε. Είναι ζωντανή. Και θα βρει τον τρόπο να κάνει πράξη αυτό που ψάχνει ο Μίκης...

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ" - ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

Τι άλλο περιμένετε κε συντάκτη του κειμένου για να ανακαλέσετε; Δε σας φτάνει η "κατακραυγή" στα σχόλια;

Τόση εμπάθεια επιτέλους; Πόσο μικροί αποδεικνύεστε...

Χρήστος Σωτηρόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Προς τον από πάνω.
Εννοείς τρία ανώνυμα σχόλια, ενός ellhn και το δικό σας (συγνώμη αν είμαι καχύποπτος αλλά θα μπορούσε ο ellhn να είναι διαχειριστής της Σπίθας Μαρκοπούλου και να έκανε απλά πρώτα και 3 ανώνυμα σχόλια).
Ποιός να ανακαλέσει; Τί; Και γιατί;
Μήπως αν απλά συμπλήρωνε με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σας θα ήταν όλα οκ (σημ. το κάνουν συχνα μεγαλοπολιτικοί στην "αντιπαράθεσή" τους), που παρεμπιπτόντως το άρθρο το κάνει αυτό αρκετά ξεκάθαρα και όχι γλυώδικα.
Όποιος καταλαβαίνει το υπονοούμενο το καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται κανείς να ανακαλέσει. Ίσως κάποιος να φέρει τη μύγα πίσω και να προσέχει μη χέσει τίποτα αυγά πουθενά!

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη από την εφημερίδα Χρονικά και τους αναγνώστες της, αν το σχόλιό μου είναι κάπως φορτισμένο και καχύποπτο.