Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΤΟΛΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ .."ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ"- ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Πήρα ένα μήνυμα από το σύλλογο γονέων παιδιών Αμεα της Αλεξάνδρειας που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο της πόλης. Το μήνυμα περιλάμβανε μια είδηση που ήταν θετική. Πρόκειται για την έγκριση ενός ποσού ύψους 50 χιλιάδων ευρώ για την αγορά ενός λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών.
Τι μπορεί να πει κανείς όταν λύνεται ένα πρόβλημα που αποτελούσε αίτημα ετών. Αυτό όμως που προκαλεί αντιδράσεις είναι η παλαιοκομματικού τύπου εκμετάλλευση που...γίνεται στο θέμα από τον τέως υφυπουργό επί δίμηνο, τον βουλευτή Πασόκ Ημαθίας Αγγ. Τόλκα.
Ο βουλευτής είχε επισκεφθεί το σχολείο και είχε δεσμευτεί ότι θα προωθήσει το θέμα. Προφανώς το έκανε την περίοδο που ήταν υφυπουργός και ο λόγος τους περνούσε και τελικά η επιταγή ήρθε. Το αποτέλεσμα καλό, ξαναλέω. Όμως, ο υφυπουργός, νέος βουλευτής αυτός μπόρεσε και εγκλιματίσθηκε αρκετά γρήγορα στην τρέχουσα πολιτική και πλέον παίζει με τους όρους της.
Μάλιστα, βγήκε και τη σχετική φωτογραφία που συνοδεύεται με το παρακάτω κείμενο που τονίζει την καθοριστική του συμβολή.
Τι να πει κανείς για έναν νέο πολιτικό που άλλα έλεγε πριν γίνει βουλευτής, που έκανε κριτική σε τέτοιες πρακτικές και τώρα πρωταγωνιστεί...
Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:



Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στις δύσκολες εποχές που περνούμε ο «Άγιος Βασίλης»επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο της Αλεξάνδρειας έχοντας στο σάκο του μια επιταγή 50.000 ευρώ για την αγορά Σχολικού Λεωφορείου για τις ανάγκες των μαθητών του και του σχολείου.
Η επιταγή είχε αποστολέα τον ΟΠΑΠ.
Αυτό είναι αποτέλεσμα των ενεργειών των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών που πριν δύο χρόνια κατέθεσαν αίτημα στο συμβούλιο του ΟΠΑΠ για χρηματοδότηση αγοράς λεωφορείου.
Καθοριστική και σημαντική στην επιτυχία της χρηματοδότησης ήταν η συμβολή και οι προσωπικές ενέργειες του Βουλευτή του νομού μας Κ. Τόλκα Άγγελου.
Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια ο κ. Τόλκας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε για τα προβλήματα του σχολείου και ανέλαβε προσωπικά την προώθηση και στήριξη του θέματος του λεωφορείου.
Η αγορά του λεωφορείου θα γίνει σύντομα και αυτό θα αλλάξει σημαντικά τη λειτουργία του σχολείου, καθότι οι μαθητές θα μπορούν πολύ πιο εύκολα να μετακινηθούν και να οργανώσουν εκδρομές κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και η καθημερινότητά τους θα είναι πιο ευχάριστη.
Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν θερμά το συμβούλιο του ΟΠΑΠ για τη χρηματοδότηση και τον Βουλευτή Κ. Τόλκα Άγγελο για τις ενέργειες και το ενδιαφέρον του για τη λειτουργία και τις ανάγκες του σχολείου.

ΤΑ
Συμβούλια Γονέων και Κηδεμόνων
ΚΑΙ
Διδασκόντων του Σχολείου

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε άδικος κύριε..
Ο Τόλκας μόνο ενδιαφέρεται για μας και κανένας άλλος ντοπιος βουλευτής. Η φωτόγραφία κύριε είναι από πολύ παλιά επίσκεψή του κυρίου βουλευτή. Επίσης γνωρίζουμε το μένος που έχετε εναντίον του αλλά μην μηδενίζετε τέτοιες προσπάθειες που βοηθούν πρώτα απ όλα τα παιδιά μας. Και τέλος να έχετε υπόψιν ότι αυτό το ευχαριστήριο το βγάλαμε οι γονείς του σχολείου και όχι ο βουλευτής.

Σας ευχαριστώ αν και δε νομίζω να το δημοσιεύσετε.

Ο αλεξανδρινός

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί παρακαλώ θα πρέπει για υποχρεώσεις της πολιτείας που τις πληρώνουμε στην τελική εμείς μέσω της αβάσταχτης πλέον φορολογίας να ευχαριστούμε τον κάθε βουλευτή;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, κάποιος έτρεξε για να δοθούν αυτά τα 50 χιλιάρικα για το λεωφορείο. Και αυτός ο κάποιος είναι βουλευτής του νομού, για δίμηνο υπουργός. Και στη διετία που είναι βουλευτής έκανε όσα δεν έκαναν άλλοι για 8 και 10 χρόνια.

Έφη

Ανώνυμος είπε...

για οσους δεν κατανοουν τη διαβαζουν μια ακομη προσπαθια,τα λεφτα ειναι της ΟΠΑΠ αε,ουτε απο φορους ουτε απο χαρατσια.αυτη ακριβως ειναι και η ξεχωριστη επιτυχια του Τολκα και γι αυτο η οποια εκμεταλευση προκυψει απο τον ιδιο δεν μπορει να θεωρηθει παλαιοκοματικου τυπου. θα μπορουσε βεβαια ο ΟΠΑΠ να διανεμει και αυτα τα χρηματα ως μερισμα στους μετοχους του αλλα μαλλον δεν ειρωνευεται γι αυτο ο Μοχλας.Ισως γιατι δεν εβγαλε καποια κρατικη διαφημηση για τα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρωην υφυπουργος? η ακομα καλυτερα μια διαφημηση της ΟΠΑΠ αε?

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας κάνουν και λίγα μας κάνουν!!!

Αφού υπάρχουν ακόμη "πολίτες" της μπανανίας που εκστασιάζονται και υποστηρίζουν τα "κατόπιν ενεργειών μου" του κάθε Μαυρογιαλούρου πολιτικάντη, καλά μας κάνουν!!!

Αφού ακόμα υποστηρίζουν κάποιοι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, καλά μας κάνουν!!!

Ας βρει κάποιος μια (αριθ 1) διαφορά ανάμεσα στους νυν βουλευτές και τις πρακτικές των βουλευτών της δεκαετίας του '60...

Πόσο ακόμη πρέπει να μας πατήσουν κάτω για να συνέλθουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

Όσα "ψυχικά" κι αν κάνει ο Τόλκας και κάθε Τόλκας τίποτα δε ξεπλένει τις υπογραφές του στα Μνημόνια και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.
ΜΑΥΡΟ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος σύλλογος διδασκόντων ρε
Ευχαριστεί τον βουλευτή (σλορπ - σλουρπ)
Αυτή είναι η δουλειά σας;