Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΣΚΕΜΜΕΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ Ή ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ; ΦΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ- ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Γ. ΤΖΙΛΑ

Γ. Τζίλας
Εσκεμμένη μικροπολιτική επίθεση στην διοίκηση της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και του δήμου ή λανθασμένοι χειρισμοί οδήγησαν σε έντονη ανησυχία τους κατοίκους της Καβάσιλας από την διοχέτευση της λανθασμένης πληροφορίας ότι η ποιότητα νερού στο Γυμνάσιο είναι ακατάλληλο μετά...από έλεγχο που έγινε.
Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε από όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Τζίλας στο ράδιο Αλεξάνδρεια σήμερα το πρωί ο τελευταίος έλεγχος ποιότητας νερού στην Καβάσιλα που έγινε στις 7 Νοεμβρίου 2011 δείχνουν αποτελέσματα εντός των ορίων και άρα με το νερό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Βέβαια, η παράταξη του τέως δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να κερδίσει τις εντυπώσεις και εξέδωσε μια ανακοίνωση που είναι μνημείο λαϊκισμού αφού ξεχνάει τι ακριβώς υπέστην όλα τα χρόνια της διοίκησης που ορισμένοι εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία του κόσμου για την υγεία των παιδιών του διέσπειραν φόβους και φήμες και επικρατούσε μπάχαλο.
Ο Γ. Τζίλας κατηγορηματικά δεσμεύτηκε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα στο νερό της Καβάσιλας και είπε ότι ήδη λήφθηκε νέο δείγμα που αυτές τις μέρες εξετάζεται και εντός της επομένης βδομάδας θα έρθουν τα αποτελέσματα.
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΤΣ Καβάσιλας για το ότι επικράτησε αναστάτωση στο χωριό και ότι πρέπει να επανορθώσει την κατάσταση λέγοντας την αλήθεια.

Η ανακοίνωση της παράταξης Γκιόνογλου είναι:

Δημοτική Παράταξη
ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Αλεξάνδρεια 19/1/2012


Κε Δ/ντή

Τον Οκτώβριο του 2011 το τμήμα περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως όφειλε, απέστειλε στο εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θες/νίκης για εξέταση δείγμα νερού από υδροληψία που έγινε από το γυμνάσιο Καβασίλων.
Τα αποτελέσματα, όπως φαίνεται και από το υπ’αριθ 25/12-1-2012 έγγραφο που σας στέλνουμε συνημμένα είναι άκρως διαφωτιστικά για την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο δήμος και η ΔΕΥΑ την υγεία των κατοίκων και ιδιαίτερα των μαθητών του Γυμνασίου.
- Όταν μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ Τζίλας το μόνο που έκανε μέχρι στιγμής – ιδιαίτερα στα χωριά της δημοτικής ενότητας Αντιγονιδών – είναι να επιβάλει αυξήσεις της τάξης του 126% . Περιμέναμε τουλάχιστον μεγαλύτερη υπευθυνότητα για το πολύ ευαίσθητο θέμα του νερού.

Μπάμπης Γκιόνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: