Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ- Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Μ. ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

φωτογραφία από το inveria.gr
Κοιτάξτε καμάρι όλοι τους. Ο αυτοδημιούργητος Βελόπουλος, γνωστός παραθυράτος βουλευτής του ΛΑΟΣ, κυνηγός των ξένων και των "λαθρο"μεταναστών, θέλει μια καθαρή Ελλάδα και ει δυνατόν για να επιτευχθεί αυτό ίσως προτείνει να γίνει τέστ DNA εθνικοφροσύνης.
Ο Βελόπουλος στις 16 Οκτωβρίου 2010 στη Βέροια αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στη Βέροια με ευκαιρία...της επαιτείου της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους, πήγε με τα στελέχη του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του και παραχώρησε συνέντευξη τύπου και φωτογραφήθηκε όλος καμάρι. Αυτός και οι συνεργάτες του.
Ο Καραμπέρης στέκεται δίπλα του και καμαρώνει, κορδώνεται. Μπορεί και να σκέφτεται το πόσο μαλάκες είναι ο κόσμος που αυτός, ένας άνθρωπος της πιάτσας, της νύχτας, ένας τοκογλύφος και εκβιαστής. Αυτός, ο αρχηγός του κυκλώματος στη Θεσσαλονίκης, ποζάρει μπροστά στους δημοσιογράφους.
Ο Καραμπέρης πιθανόν να σκέφτεται ότι ένας του είδους του, του φυράματός του μπορεί να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου σε ένα νομό, με ένα κόμμα, ακροδεξιό μεν αλλά που έχει καταφέρει να καταστεί θεσμικός παράγοντας του πολιτικού συστήματος και συγκυβερνήτης με την Κυβέρνηση Παπαδήμου.
Ο Βελόπουλος ενώ είναι λαλίστατος γενικώς και έχει υποβάλλει ερωτήσεις και έδωσε συνεντεύξεις για ψύλλου πήδημα δεν άνοιξε το στοματάκι του να πει μια κουβέντα, να πει ότι όλα τα ωραία λόγια που έλεγε για τον Καραμπέρη μόλις πριν από έναν χρόνο ήταν μαλακίες και τρίχες.
Ο Βελόπουλος το παίζει ..μπαρμπούνι, γιατί ως γνωστόν τα ψάρια δε μιλάνε και νομίζει ότι θα ξεχαστεί το θέμα. Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι οπαδοί του ΛΑΟΣ και του Καρατζαφέρη...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο βελοπουλος ειναι ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας.
Ψαξε TV θεσσαλονικη, πριν 10-15 χρονια. Σκληροπυρινικος πασοκος. Το τι ελεγε? Βρες το.
Ρε πως αλλαζουν οι καιροι.
Δεν υπαρχει τετοιο ατομο που οικονομισε πανω στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ψαξε και θα με θυμηθεις...