Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΤΜ της ΑΤΕ

Δεύτερο κρούσμα στην Αγροτική Τράπεζα της Βέροιας, μετά από ενέργεια εμπρησμού άγνωστου δράστη. Συγκεκριμένα, στις 6.25 τα ξημερώματα της Πέμπτης η κάμερα του υποκαταστήματος επί της οδού Π. Μελά κατέγραψε τις κινήσεις ενός ατόμου, κουκουλοφόρου, ο οποίος πότισε με βενζίνη το καλάθι αχρήστων που...βρίσκεται δίπλα από το ΑΤΜ της Τράπεζας και το έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να αρχίσει να καίγεται το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της Τράπεζας, να σπάσουν τα τζάμια (πρόσοψη) της εισόδου και να γεμίσει καπνό η εσωτερική είσοδος της ΑΤΕ.
Ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε αμέσως “έσωσε” την κατάσταση αφού κατέφθασε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και κατέσβησε τη φωτιά πριν να επεκταθεί στον όροφο και στο εσωτερικό της Τράπεζας.
Να σημειώσουμε ότι προχθές το ίδιο υποκατάστημα εκκενώθηκε για 2 ώρες περίπου, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, ενώ χθες μετά την απόπειρα εμπρησμού στην ΑΤΕ Βέροιας, ακολούθησε τηλεφώνημα για βόμβα και στο υποκατάστημα της Νάουσας. Τα περιστατικά θορύβησαν, όπως είναι φυσικό, τόσο τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Τράπεζας όσο και την Αστυνομία, η οποία ερευνά, περαιτέρω, για τα αίτια και τους δράστες.

http://www.laosver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: