Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ρεπορτάζ- ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ;

Ενδιαφέρον έχει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews που υπογράφει η Κ. Μακρή σχετικά με το ποιον υποστηρίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ως επόμενο αρχηγό του κόμματος.
Βλέπουμε στα ονόματα που παρατίθενται να περιλαμβάνεται και αυτό του βουλευτή Ημαθίας Θ. Γικόνογλου που τον κατατάσσει στο στρατόπεδο Λοβέρδου.
Να σημειωθεί οτι κανείς εκ των τριων βουλευτών του Πασοκ Ημαθίας δεν υποστηρίζει τον Μ. Χρυσοχοϊδη!!
Διαβάστε το...

Η ανθρωπογεωγραφία στην ΚΟ του ΠαΣοΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κάτιας Μακρής για τη Real News, έχει ως εξής:

Με τον Παπανδρέου συντάσσονται 36 μέλη της Κ.Ο, μεταξύ άλλων οι Καρχιμάκης, Παπουτσής, Καστανίδης, Πετσάλνικος, Κατσέλη, Κακλαμάνης , Μπεγλίτης, Ξυνίδης, Ξενογιαννακοπούλου, Γερουλάνος, Όθωνας, Μπόλαρης, Νταλάρα κ.α.

Με τον Βενιζέλο συντάσσονται 48 μέλη της Κ.Ο, μεταξύ άλλων οι Παπαιωάννου, Παπανδρέου Β., Ρέππας, Σκανδαλίδης, Αλευράς, Ανδρουλάκης, Παπουτσής Δ., Βούρος, Γιαννακά, Μερενίτη, Κουκουλόπουλος, Σαχινίδης, Δριβελέγκας, Ζωίδης, Καρτάλης, Καρύδης, Κεγκέρογλου, Λιντζέρης, Οικονόμου Θ., Καϊλή, Κουτσούκος, Μακρυπίδης, Λαφαζάνης,

Με τον Ραγκούση συντάσσονται 5 βουλευτές: Κεδίκογλου, Κεφαλίδου, Βουδούρης, Ντόλιος, Ρεντάρη.

Με τη Διαμαντοπούλου συντάσσονται 7 βουλευτές: Πρωτόπαπας, Χριστοφιλοπούλου, Μανιάτης, Αθανασιάδης, Κουσέλας, Παντούλας, Τσουρή

Με τον Λοβέρδο συντάσσονται 11 βουλευτές: Μόσιαλος, Μπατζελή, Πάγκαλος, Αηδόνης, Βαρδίκος, Γιαννακοπούλου Νάντια, Παρασύρης, Τζάκρη, Γικονογλου, Κατρίνης.

Με τον Χρυσοχοΐδη .. δεν συντάσσεται κανείς!

Σημειώνουμε πως απόντος Παπανδρέου, τα μέλη της ΚΟ που συντάσσονται με τον Ευ. Βενιζέλο θα αυξηθούν ενώ δεν είναι καθόλου βέβαια ότι θα επωφεληθεί η τρόικα του πασοκ plus Χρυσοχοΐδης εξαιτίας της εξαιρετικά σκληρής κριτικής τους προσωπικά προς τον κ Παπανδρέου.

Αυτός είναι ο λόγος που η Διαμαντοπούλου , ο Ραγκούσης , ο Λοβέρδος αλλά και ο Χρυσοχοΐδης δεν επιθυμούν εμπλοκή της Κ.Ο του ΠαΣοΚ στις διαδικασίες εκλογής νέου, και ρίχνουν τις ελπίδες τους στη βάση….

Όμως η δημοκρατίας μας είναι αντιπροσωπευτική και οι βουλευτές της ΚΟ έχουν ρόλο σε αυτή, δίχως αυτό να αποκλείει τη βάση του κόμματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμα μαθεις πες τους.........
χααχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

τον ξεχασες τι γιωργο θαναση