Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο Σ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

Πανικός έπιασε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ και τα μέλη του οργάνου από την ακατάσχετη μωροφιλοδοξία που έχει ξεφύγει από κάθε έννοια σοβαρότητας και αφορά στην δημοσιοποίηση υποψηφιοτήτων είτε από τους ίδιους είτε από διαρροές εν όψει των βουλευτικών εκλογών. Ο πανικός της ΝΟΔΕ μεταφράστηκε σε μια ανακοίνωση που...δημοσιοποιήθηκε σήμερα και λέει μεταξύ άλλων ότι κανείς δεν έχει χριστεί υποψήφιος βουλευτής και το μόνο χειροπιαστό είναι ότι άρχισαν να γίνονται επαφές των ενδιαφερομένων με την κεντρική διοίκηση και ότι στο τέλος θα γίνει αξιολόγηση.
Βέβαια, η ΝΟΔΕ Ημαθίας και ο πρόεδρος Σ. Ακριτίδης δε λέει όλη την αλήθεια. Μια αλήθεια που έχει να κάνει με τις επαφές των ενδιαφερόμενων στελεχών με τον Λυκουρέντζο κατά βάση και τις "δεσμεύσεις" που αυτός δίνει στους επίδοξους υποψήφιους. Δε λέει ο Σ. Ακριτίδης ότι ήδη ο Κ. Ζιώγας, κουμπάρος του Σαμαρά, άνοιξε πολιτικό γραφείο και λειτουργεί ως υποψήφιος βουλευτής. Μήπως κι αυτός θα αξιολογηθεί;
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ επιχειρεί να συμμαζέψει την κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει και καταντήσει γελοία και ταυτόχρονα προκλητική για τον πολύ κόσμο που αντί να βλέπει ένα στελεχικό δυναμικό της ΝΔ να νοιάζεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά το βλέπει να σφάζεται για να εξασφαλίσει μια θέση στη λίστα και αύριο στη Βουλή.
Ο Σ. Ακριτίδης βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού κι αυτός γνωρίζει ότι ο Λυκουρέντζος σε όλους όσους συναντά λέει ότι να αρχίσουν τον αγώνα τους θέλοντας να πετύχει να έχει αντί για έξι δεκαέξι υποψήφιους να τρέχουν για να κάνουν δυναμική και από αυτούς την κατάλληλη ώρα να διαλέξει τους έξι.
Τα πράγματα είναι απλά και δε λύνονται με ανακοινώσεις. Όσο η κεντρική διοίκηση παίζει με όρους σούπερ μάρκετ τόσο τα πράγματα θα εκτραχύνονται.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ:
Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με την ονοματολογία στο ψηφοδέλτιο την Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε ότι αφορά τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλούς συντοπίτες μας να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Αυτό δείχνει και τη δυναμική του κόμματος όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί, στις επόμενες εκλογές, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η τήρηση των Αρχών του Καταστατικού καθώς και η τήρηση των διαδικασιών του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης του Κόμματος αλλά και των αποφάσεων των συντεταγμένων οργάνων του αποτελεί αυτονόητη δέσμευση όλων. Οι διαδικασίες αυτές είναι συγκεκριμένες και απόλυτα ξεκάθαρες για τους πάντες. Τα συντεταγμένα όργανα του κόμματος θα προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας όταν έρθει η ώρα και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Προς το παρόν η μόνη διαδικασία που ξεκίνησε είναι η επαφή με τους ενδιαφερόμενους και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση και επιλογή τους. Ότι άλλο γράφεται και δημοσιοποιείται στα ΜΜΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει ως σκοπό να πλήξει όχι μόνο τα ίδια τα πρόσωπα αλλά κυρίως τον Εθνικό Στόχο που είναι η αυτοδυναμία του κόμματος και συνακόλουθα η σωτηρία και η προκοπή του τόπου.
Η ΝΟ.Δ.Ε Ημαθίας τιμά και σέβεται όλους όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας και δηλώνει ότι θα σταθεί σθεναρά απέναντι, σε όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, να πλήξουν την πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές. Ενωμένοι και προσηλωμένοι βαδίζουμε για την υλοποίηση του στόχου μας, που είναι η ανάδειξη της Ν.Δ σε αυτοδύναμη κυβέρνηση και του Αντώνη Σαμαρά σε Πρωθυπουργό, με μοναδικό σκοπό την απαλλαγή της πατρίδας μας, από τα δεινά που επέφερε η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

ΝΟ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: