Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Ο Δήμος Βέροιας, στο πλαίσιο της «Εκστρατείας για την Καθαριότητα» και σύμφωνα με την υπ’ αρ. 811/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσκαλεί τις διαφημιστικές εταιρείες και τους επαγγελματίες στο πεδίο των εφαρμοσμένων και εικαστικών τεχνών να...αποστείλουν τις προτάσεις τους σχετικά με το λογότυπο και τους βασικούς χαρακτήρες της εκστρατείας καθώς και τις αντίστοιχες οικονομικές προσφορές.

Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν ένα λογότυπο ως κεντρικό αναγνωριστικό σήμα/έμβλημα και δύο βασικούς χαρακτήρες οι οποίοι θα πρωταγωνιστούν στις εκδηλώσεις, τα ενημερωτικά έντυπα και τα σποτ της εκστρατείας. Οι δυο χαρακτήρες θα πρέπει να είναι εικονογραφημένες φιγούρες γυναικείου και ανδρικού φύλλου, με στόχο να καθιερωθούν και να λειτουργήσουν ως αναγνωρίσιμα σύμβολα καλής συμπεριφοράς γύρω από ζητήματα καθαριότητας και περιβάλλοντος.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του διαγωνισμού προβλέπουν το σχεδιασμό του λογότυπου και των εικονογραφημένων χαρακτήρων σε μορφή EPS,TIFF, JPEG και PDF, με την προϋπόθεση να μπορούν να ανοίγουν σε οποιοδήποτε μέγεθος χρειαστεί, χωρίς την πιθανότητα απώλειας της ανάλυσης (resolution). Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να εφαρμοστούν με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, όπως για παράδειγμα έγχρωμο, ασπρόμαυρο, γραμμικό κτλ.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βέροιας, οδός Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος.

Σημειώνεται ότι οι προτάσεις πρόκειται να αξιολογηθούν από την ορισθείσα από το Δημοτικό Συμβούλιο επιτροπή η οποία αποτελείται από τα παρακάτω αιρετά μέλη: α) Χ. Σαββαΐδου, β) Χ. Γαϊτάνου, γ) Ηλ. Τσιαμήτρο, δ) Θ. Κορωνά και ε) Ι. Λιάτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: